star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 66m²


Ár:

89 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Emelet
félemelet
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ Bp. V. Lipótvárosban a Jászai Mari tér közelében egy 66 m2-es 2 szobás frissen FELÚJÍTOTT polgári lakás, ami elhelyezkedéséből adódóan kinálóan alkalmas IRODÁNAK, RENDELŐNEK is!

A bútorozott képek látványtervek!!!

Az ingatlan a társasház félemeletén helyezkedik el, ami a természetben 1. emeletnek felel meg. A lakás a zárt lépcsőházból közelíthető meg.
A lakás klasszikus nagypolgári elrendezésű, az előszobából nyílik a konyha és egy WC. A hallból egy háromszárnyas ajtón át jutunk a nappaliba, amiből a hálószoba nyílik. A hall és a szobák burkolata laminált padló, a többi helyiség járólapos. A szobák a ház belső udvarára néznek, nyugati fekvésűek, benapozottságuk közepes. A lakás jó műszaki állapotban van, most fejezték be a fürdő és WC felújítását, a festést és a laminált parketta lerakását. A lakás házközponti fűtésű egyedi mérőkkel ellátva, a melegvizet átfolyós gázkazán biztosítja.

A jól karbantartott társasházban lift van. A kapu, és a kapualj felújítás alatt van, 2023 végére elkészül.

Az ingatlan központi elhelyezkedésű, gyalogos távolságra van a parlament, az országgyűlés irodaháza, a Vígszínház, a Margit-sziget. A tömegközlekedés kiváló: 2-es, 4/6-os villamos, metrók, buszok.
Az ingatlan elhelyezkedésél fogva kiválóan alkalmas elegáns otthonnak, irodának, rendelőnek, vagy hosszútávú kiadásra befektetésnek is.

Ha további kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant keressen bizalommal!

Amit az Ön számára biztosítani tudok: ingatlanok eladásának és vásárlásának teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ingatlanos szakjogász, energetikus, hitelügyintézés a legjobb feltételekkel, gyorsan és díjmentesen.


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Balassi Bálint utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6651873


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi (Balassi Bálint utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 362 121 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Nóra referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651873. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.