star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 78 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

53,5 millió Ft

Eladó lakás Veszprém

  • 78 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Veszprém

  • 78m²


Ár:

53 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
5.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Barátságos színvilágú burkolatok, világos helyiségek, erkélyről a Bakonyig ellátni, a felújítás miatt sem kell aggódnia.... Jól hangzik, igaz?
Ez a nagyméretű lakás Veszprémben a Haszkovó utcában található, egy SZIGETELT háztömb 5. emeletén. Nagyon jó elrendezés jellemzi a 3 + 1 félszobát (78 nm), a család minden tagja saját kis birodalmat kaphat, sőt dolgozószobája, gardrób helyisége és egy kamrája is meglesz.
Nem csak az erkélyről, de szinte az összes szoba ablakából távolra látni, teljesen egyedi kilátással rendelkezik a lakás és egész nap világos. Viszont a nyári hőséget kiküszöbölhetjük a tavaly felszerelt klímának köszönhetően, és minden ablak redőnnyel felszerelt, így békésen pihenhet.
A villanyvezetékek, burkolatok, beépített konyhabútor és nyílászárók cseréje 7 éve megtörtént, ekkor lett 25Amperre bővítve a hálózat, műanyag ablakok lettek beépítve redőnnyel és szúnyoghálóval. A ház külső szigetelése a napokban fejeződik be.
A lépcsőház csendes, rendezett, a lakói kedvesek és segítőkészek. Parkolóhelyben bővelkedik az utca, mindig találni szabad helyet a bejárat közelében, ingyenesen. A háztömb környezete parkos, gyermekbarát, sőt a sportolni vágyóknak is kedveznek az új futópályával, tényleg minden karnyújtásnyira fellelhető, autóba sem kell ülnie.
Még egy jó hírrel szolgálhatok, hiszen teljesen tehermentes lakás várja beköltözőit, és hamar birtokba is vehető.
Kérdéseivel a hét bármely napján keressen bizalommal: +3620/406-7985
Dream-Ing. Álomból OTTHONT!


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6470213


+36 20

Ingatlannet kód: NET6470213


Az általad megtekintett eladó veszprémi panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 53,5 millió Ft, négyzetméter ára 685 897 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth Adrienn referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6470213. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.