star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

48 millió Ft

Eladó lakás Veszprém

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Veszprém

  • 40m²


Ár:

48 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
2.
Szobák száma
2
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Új építésű luxus okos otthonok Veszprém szívében, erdősávval határolt, örök panorámás, prémium kivitelezésű, kertkapcsolatos társasházi lakások eladóak, leköthetőek kulcsrakész állapotban.

Exkluzív, 2+1 lakásos társasház építési projekt indul Veszprém egyik legkedveltebb részén, a Pajtakert városrészben. Az építkezés kezdete: 2024 tavasza.

Az exkluzív kivitelezésű, három szinteltolásos társasházban (ikerház jellegű) 2 db belső kétszintes (egy 135,62 m2 és egy 97,88 m2) saját kertkapcsolatos lakás
és
1 db várpanorámás galériás stúdiólakás található az emeleten (39,97 m2-es, iroda minősítésű, de igény esetén lakhatási célra is alkalmas, ennél az albetétnél céges vásárlás esetén a teljes ÁFA tartam visszaigényelhető).

A telek teljes területe 808 m2. Kivitelezői szerződés készül a telekre, így a telek tulajdoni hányadára tulajdon jogot kap az új Tulajdonos, továbbá használati szerződés kötődik a tulajdoni hányadára az új Tulajdonosnak, így a saját telekrészt leválaszthatja.
Fizetési ütemezés: 20% foglalót követően az építkezés készültségi fokának megfelelően kell a fizetési ütemezést teljesíteni (várhatóan 4 ütem).

A lakások nagy üvegfelületekkel ( három rétegű hőszigetelő üvegezéssel, műanyag nyílászárók) és nagy terasszal fordulnak a kert és a panoráma irányába. A beruházó/kivitelező kizárólag kiváló minőségű anyagokat használ az építés során különös tekintettel a nyílászárók, a burkolatok és szaniterek kiválasztására. A kivitelező jelenlegi és kész munkáit egyeztetett időpontban megtekinthetik az Érdeklődők.

Az épület 30 cm Porotherm téglából, 15 cm Austrotherm Grafit 80 hőszigeteléssel (Dryvit-rendszerű vakolat) épül. A modern stílus és a korszerű technológiai megoldások teszik még impozánsabbá a társasházi ingatlant, melynek energiatakarékos rendszerének köszönhetően jelentős energiamegtakarítás érhető el a hőszivattyús, mennyezeti hűtés-¬fűtéssel. A lakófunkcióhoz tartozó helyiségek frisslevegős, hővisszanyerős, légszűrővel ellátott lakásszellőztető berendezéssel lesznek szellőztetve.

A hirdetésben szereplő lakás (iroda minősítésű) a hármas számmal megjelölt, amelynek alapterülete: 39,97 m2. Az adott albetét iroda minősítésű, de igény esetén lakhatási célra is alkalmas. Ennél az albetétnél céges vásárlás esetén a teljes ÁFA tartam visszaigényelhető. Az árban az épület előtt gépjármű parkolására alkalmas felszíni parkoló is van. Kulcsrakész ár: 48 millió Ft.

Az ingatlan exkluzív természetközeli elhelyezkedése biztosítja az intim környezetet.
A kert tájépítész által tervezett, a könnyű fenntarthatóság jegyében.

További kérdésekkel, információkkal kapcsolatban kérjük, keresse ingatlan-tanácsadónkat vagy keresse fel weboldalunkat (). Szükség esetén irodánk az érdeklődő Ügyfeleknek teljes tervdokumentációt tud biztosítani. A helyszín bejárása irodánkkal egyeztetett időpontban történik.

Szívesen állunk rendelkezésre!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4548 Nívó ingatlan: N4548


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6552791


Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6552791

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó veszprémi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: az építés éve 2024. A téglalakás ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 1 200 000 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6552791. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.