star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 33 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

41,25 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 33 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 33m²


Ár:

41 250 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1910
Emelet
3.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

TÖKÉLETES BEOSZTÁSÚ KIS LAKÁS TELJES BERENDEZÉSSEL ELADÓ TERÉZVÁROSBAN!!!
AIRBNB-RE IS ALKALMAS!

A Vörösmarty utcánál eladó 33 M2-ES, MÁSFÉL KÜLÖNNYÍLÓ SZOBÁS, KLÍMÁS, CIRKOFŰTÉSES,csendes, 3. emeleti lakás, BELÜL NAGYON SZÉP, LIFTES polgári házban!
8-10 percre az 1-es és 3-as metrótól, és a 4-6-os villamostól! A kombicirkónak és a közös költségben foglalt korlátlan vízfogyasztásnak köszönhetőenNAGYON ALACSONY A REZSI! A lakás a méretéhez képest kiemelkedően jó beosztású: a 9 m2-es, előszobás,étkezős konyhából nyílik az összes többi helyiség. Balra a 15,5 m2-es nappali, nagy, redőnyös, műanyag ablakkal, klímával, nagyszekrénysorral, L alakú kanapéval és további nappali bútorokkal. Jobbra a 6 m2-es kisszoba, illetve a szintén ablakos fürdőszoba wc-vel, zuhanyfülkével,mosdóval. A fürdő felett található egy, a kisszobából nyíló nagy kapacitású tároló galéria. A konyhában található a fűtést és a melegvizet biztosító Remeha kombicirkó.

A lakás belmagassága 3,55 m, tehát fekvőgaléria is kialakítható!

KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS ÉS INFRASTRUKTÚRA: a 2 metróval, a 4-6-os villamossal, a trolikkal és az éjszakai járatokkal a város minden pontja könnyen megközelíthető!

Gyalog pár perc az Andrássy út, a Teréz körút, a Nyugati Pályaudvar, azEiffel tér, a Skála Metró, a Westend és az Oktogon, rengeteg üzlettel,étteremmel, kávézóval.

NE MARADJON LE RÓLA, NÉZZE MEG MÉG MA!
A lakás a képen látható bútorokkal együtt eladó!
További információért megtekintési időpontért várom hívását/üzenetét!


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6635524


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 33 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 41,25 millió Ft, négyzetméter ára 1 250 000 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Angyal Andrea Judit referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635524. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.