star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 30 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

32 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 30 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 30m²


Ár:

32 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

EGY JÓ ÖTLET

Köszöntjük az Orczy negyedben található 30 négyzetméteres ingatlanban! Ez a tégla építésű lakás egy kreatív lelket vár, aki képes életre kelteni ezt a kihasználásra váró teret.

Az ingatlan egyik fő előnye a meglepően magas, 3,8 méteres belmagasság, ami sok lehetőséget rejt magában. Lehetőség van galéria kialakítására, amely tovább növelheti az otthon funkcionalitását és egyedi megjelenését. Egy jól kitalált galéria kialakítással a lakásunk könnyedén kibővíthető, akár hálószoba vagy dolgozó résszel, így a teret praktikusan használhatjuk ki.

Az ingatlan elhelyezkedése az Orczy negyedben található, ami egy fejlődő városrész. Könnyű hozzáférést biztosít a város többi részéhez, na meg a közelben, beleértve éttermeket, boltokat és zöld parkokat találunk.

Az ingatlan jelenlegi állapotára tekintettel, felújításra van szükség. Azonban ez nem akadály, hanem inkább lehetőség arra, hogy az új tulajdonos kreatív elképzeléseit valósággá változtassa. A felújítás lehetőséget ad arra, hogy az ingatlant a saját ízlésére alakítsa, és olyan otthont hozzon létre, amely teljes mértékben kielégíti az igényeit és igazodik az egyéni stílusához.

A lakás kiváló választás lehet:
- egyedülállóknak,
- fiatal pároknak,
- első otthonukat keresőknek,
- vagy éppen a befektetési céllal ingatlant keresőknek egyaránt.

További részletekért és a lakás megtekintése miatt VÁROM HÍVÁSÁT akár hétvégén vagy az esti órákban egyaránt!


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Orczy negyed


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611277


OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611277

OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi (Orczy negyed) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 1 066 667 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Garamvölgyi Cecilia referens az OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611277. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.