star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 75 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

60 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 75 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 75m²


Ár:

60 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1910
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS 8% bruttó HOZAMMAL a Keleti pályaudvarnál

Kedves Érdeklődő!

Figyelmébe ajánlom ezt a Keleti pályaudvar közelében a VIII. kerület szélén, szép házban lévő, emeleti, nappali + 3 hálószobássá alakított 75 nm-es lakást. Az aktuális bérleti díj 395 000 Ft + rezsi, a jó állapotú, cirkó fűtéses ingatlan a jelenleg is futó 3+2 éves bérleti konstrukciójával együtt eladó.

A tulajdonos cég ingatlan menedzsmenttel foglalkozik, így nyitott az üzemeltetés tovább vitelét célzó tárgyalásokra is… ebben az esetben Önnek csak a tőkét kell adnia… a megtérülés a hosszútávú bérleti piacon elérhetőnél magasabb és átfutási idő nélkül (felújítás, bebútorozás, bérlő keresés stb.) azonnal termelőre fordul.

A lakásról: Az eredetileg 2 szobás 75 nm-es lakás központi részén egy nappali + konyha + étkező egységéből álló 23 nm-es teret alakítottak ki. A délnyugati tájolású, utcai nézetű szobák egyike közel 21 nm, míg a másik 2 db 10 nm körüli szobára lett bontva. A szobákban összesen 6 ágy van, melyet külföldi fiatalok bérelnek.

A lakás klímás, ablakai műanyagra lettek cserélve, költséghatékony zárt égésterű cirkó gondoskodik a fűtésről… a fürdőszoba és a konyha néhány éve esett át felújításon.A ház jó állapotú és liftes, pár perc sétával elérhető a Baross tér, a Keleti pályaudvar, az M2 és az M4 metrók és a 7-es „buszcsalád” megállója.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki: magas hozamú ingatlanbefektetéssel védené a pénzét az inflációtól; opcionálisan megegyezés szerint akár delegálná az ingatlan üzemeltetését.

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6630440


+36 70

Ingatlannet kód: NET6630440


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 60 millió Ft, négyzetméter ára 800 000 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vad József referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630440. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.