star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,7 millió Ft

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 50m²


Ár:

39 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

Kiváló állapotban levő lakás várja azonnal költözni vágyó új tulajdonosát.

Eladásra kínálok Kőbánya egyik legkedveltebb, csendes környékén, az Újhegyi sétánytól 3 perc sétára illetve az Újhegyi bánya-tó hangulatos zöldövezetétől 450 méterre egy kitűnő állapotban levő 50 m2-es 2 szobás 1. emeleti található 2 szobás lakást.

A lakás 4 éve teljes felújításon esett át és azóta is minden megkímélt állapotú, csillog-villog minden benne és rendkívüli otthonérzés hangulatot áraszt.

A lift illetve a lépcsőfeljárati közös folyosóról, egy kisebb zárható nyitott erkélyhez hasonló folyosóra érkezünk, ahonnan csupán két lakás (saját+szomszéd) bejárata található. Ez a rész erkélyként is funkcionálhat.

Az ingatlanba több ponton záródó új, biztonsági ajtón keresztül léphetünk be a közlekedőbe, ahonnan a lakás minden helysége a remek elosztásának köszönhetően megközelíthető. Ez az otthon minden korosztály, akár kisgyermekes családok számára is ideális, mert a 2 szoba külön bejárattal rendelkezik, illetve a kisebbik szobához egy 3m2-es erkély is tartozik, ami a házzal szemben levő, gyönyörű fákkal rendelkező zöld parkra és parkolóra tekint. Szintén a közlekedőről nyílnak a a fürdőkáddal ellátott fürdőszoba és a mellékhelység is, valamint egy beépített tároló.

Az ablakok műanyag nyílászárókkal, és redőnnyel ellátottak. Mindkét szobában fűtő-hűtő klímaberendezés található.
Az ingatlan riasztó berendezéssel felszerelt.

A villany, víz és gáz (csak a gáztűzhely működik gázzal) fogyasztás alapján fizetendő.
A társasház panelprogramban vett részt.
A közös költség: 10.680 Ft + 3.500 Ft a felújítási alap, mely a ház szigetelése és a szellőző berendezésének díját tartalmazza.
A ház kitűnő társasházkezelő céghez tartozik, akik fantasztikus munkát végeznek. Ennek is köszönhető az épület és a lépcsőház felújított, tiszta és rendezett állapota.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, innen minden néhány perc sétára megözelíthető: park, játszótér, iskolák, óvoda, orvosi rendelők, posta, bevásárlási lehetőségek (Auchan, Jysk, Interspar, Penny, Lidl), cukrászda és rengeteg kiváló lehetőség van a kellemes időtöltésre, mint pl: edzőtermek, felújított Sportliget sok sportolási és kikapcsolódási lehetőséggel, a háztól 700 méterre található az Újhegyi Uszoda és a megújult Újhegyi strand.

A KÖKI Terminál 10 percnyi sétára található, ahonnan a 3-as metró, illetve számos busz és vonat közlekedik.

A háztól a 3 perc sétára található buszmegállóból a: 68, 85, 85 E (Örs Vezér Tér),117, 217, 185, 202E buszok, illetve éjszakai járatok: 909, 968 közlekednek.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, a hét bármely napján keressen bizalommal.
Az ingatlan hitellel is megvásárolható. Amennyiben hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll rendelkezésére. csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, erkély, klíma, riasztó rendszer
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, Budapest 10. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588159


+36 30

Ingatlannet kód: NET6588159


Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi (Budapest 10. kerület) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 39,7 millió Ft, négyzetméter ára 794 000 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szőcs Viola referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588159. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.