star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 136 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

119,4 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 136 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 136m²


Ár:

119 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Korszerű, nagypolgári elegáns lakást keres, de nem vágyik a belvárosi nyüzsgésre?
Ne keressen tovább, Budapest kertvárosában vár Önre új otthona!

Budapest XVI. kerületében, Rákosszentmihályon kínálom megvételre ezt a nettó 136 nm-es, nappali + 3 szobás, dupla fürdőszobás, tégla lakást.

Az épületben mindösszesen 5 lakást található, ez az ingatlan pedig a legfelső, 2. emeletét foglalja el, így szomszédok nélkül töltheti a mindennapjait.

Az előszobából egy hálószoba, háztartási helyiség és egy zuhanyzóval és wc-vel felszerelt fürdőszoba nyílik. A beépített szekrények mellett elhaladva megérkezünk az elképesztően világos 40 nm-es étkezőbe, mely egyben van a konyhával. Az ebédlőnek tetőablakok, míg a konyhának 3 további nyílászáró garantálja egész nap a természetes fényt.
Innen nyílik a 30,5 nm-es erkélykapcsolatos nappali, melyből igény szerint könnyedén még egy szoba leválasztható.
Az étkezőből nyílik egy beépített szekrényes folyosó, melynek két végén 1-1 hálószoba, középen pedig 11 nm-es rendkívül világos, masszázs káddal, wc-vel, bidével és egy hatalmas tükörrel felszerelt fürdőszoba található.

Az épület 2007-ben épült téglából, 10 cm-es homlokzati szigeteléssel és műanyag nyílászárókkal. A meleg vízről és fűtésről 1 éves kondenzációs kazán gondoskodik, a hűtést 2 klíma biztosítja, rezsi költsége így igen kedvező.

A lakás beépített bútorai rendkívül átgondoltan készültek, ennek köszönhetően teljes harmóniában van minden, a beépített konyhabútortól kezdve az ajtókereteken át a radiátor védőkig.

A lakáshoz megvásárolandó 2 fedett gépkocsi beálló és egy privát tároló helyiség, melyek ára 6.500.000 Ft.

Kiváló állapotának köszönhetően, akár egy bőrönddel költözhető, szinte AZONNAL birtokbavehető, rendezett tulajdonviszonyú és tehermentes ingatlan.

A környék infrastruktúrája remek, számos buszjárat, iskolák, bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, gyógyszertár és játszóterek találhatóak a közelben.

NE MARADJON LE ERRŐL A KIVÉTELES AJÁNLATRÓL, HÍVJON MÉG MA!

CSOK Plusz és piaci hitel igénybe vehető, melyben BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk, DÍJMENTESEN segítségére lesz. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357744


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Nagypolgári lakás a kertvárosban!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6563798


+36 30

Ingatlannet kód: NET6563798

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Nagypolgári lakás a kertvárosban!) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 136 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 119,4 millió Ft, négyzetméter ára 877 941 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Dóra referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563798. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.