star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

25 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 55m²


Ár:

25 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc úton, a TESCO-tól pár perces sétatávolságra eladó egy első emeleti, 55 nm-es "egyéb ingatlan"-ként nyilvántartott, felújítandó, 1 + 2 fél szobás lakás.

Az épületben, mely eddig irodaként funkcionált, folyamatosan alakítanak ki hasonló lakásokat.
Az ingatlan külön mérőórákkal ellátott és rendelkezik ügyvédi használati megosztással.
A meleg vízellátás villany bojlerrel, a fűtés inverteres klímával is megoldható, illetve gáz cirkó is rendelkezésre áll radiátoros hőleadással.
Parkolás az épület előtt, ingyenesen biztosított, a bejáratnál 24 órás portaszolgálat üzemel.
A közlekedés kiváló, buszmegállók 50 méterre találhatóak.
Bevásárlási lehetőségek szintén a közelben, 200 méteren belül.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy meg szeretné tekinteni a lakást, kérem keressen telefonon bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365994


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639777


+36 70

Ingatlannet kód: NET6639777


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (II. Rákóczi Ferenc út) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 454 545 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bognár Katalin referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639777. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.