star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 66m²


Ár:

37 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
3
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok egy 66 négyzetméteres, csúsztatott zsalus megoldással épített, háromszobás, nagyméretű, tágas konyha-étkezővel rendelkező lakást Zalaegerszeg belvárosában.
Az élhető terekkel rendelkező 8. emeleti lakás 66 négyzetméteres, három jó kialakítású szobája van, kiváló természetes megvilágítással és szép panorámával.
A konyha -engedéllyel- átalakításra került, így több négyzetméterrel nagyobb, élhetőbb és tágasabb lett.

Az emeleten található lakásokhoz tartozik a szinten egy közös nagyobb és egy kisebb tároló is.
Az otthon melegét házközponti fűtés szolgáltatja, egyedi mérés nélküli, radiátoros hőleadással.
Minden nyílászáró korszerű műanyag, hőszigetelt üvegezéssel, osztott redőnnyel, valamint helyiségenként egy-egy szúnyoghálóval ellátott.

Parkolni a ház körül számos helyen lehetséges, kedvező parkolóbérlet vásárolható a tulajdonosok/lakók számára.
A közös költség mindössze 30.000.-Forint mely tartalmazza a szokásos költségeket, beleértve a fűtés díját is.
A lakás kiváló elhelyezkedésének köszönhetően minden szinte karnyújtásnyira található, a közelben vannak oktatási intézmények, orvosi rendelő és gyógyszertár, számtalan üzlet, a tömegközlekedési lehetőségről nem is beszélve.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, több kép valamint ingatlanvideó is segíti Önt a választásban!
Az ár IRÁNYÁR, tegyen rá ajánlatot!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, teljeskörű hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Wc
1m²
Fürdőszoba
1m²
Közlekedő
1m²
Konyha
1m²

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6516849


+36 70

Ingatlannet kód: NET6516849


Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, belvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A téglalakás ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 574 242 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gérusz Judit referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6516849. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.