star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 226 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

88,2 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 226 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 226m²


Ár:

88 200 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2003
Szobák száma
4
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy 226,78 négyzetméteres ingatlan a Zalaegerszegi Gyémánt Házban, amely kiváló lehetőséget kínál mind a befektetők, mind az ingatlantulajdonosok számára. Az ingatlan széles körű lehetőségeket nyújt az új tulajdonosoknak az álmaik otthonának kialakítására vagy a bérbeadásra.

Ingatlan jellemzői:

226,78 négyzetméteres alapterület
Tágas nappali és étkező
4 hálószoba
házközponti fűtés
tégla építésű
terasz


Főbb jellemzők:

Az ingatlan tágas nappalival és étkezővel rendelkezik, amely ideális központi tér a családi és baráti összejövetelekhez. A 4 hálószoba lehetőséget kínál a személyes tér kialakítására vagy az ingatlan bérbeadására, ami hosszú távú befektetési lehetőséget jelent.

A kert és terasz terület kiválóan alkalmas kikapcsolódásra és szabadtéri tevékenységekhez. Az ingatlan elhelyezkedése a város központjában található, így könnyen elérhetőek a városi szolgáltatások és a tömegközlekedési lehetőségek.

Befektetési lehetőség:

Ez az ingatlan kiváló lehetőséget kínál befektetők számára, akik hosszú távú bérbeadási céllal keresnek ingatlant. A Gyémánt Ház központi elhelyezkedése vonzó lehet a bérlők számára.
alsó szinten az üzlethelyiség első és második emeleten lévő lakást
A tulajdonos lehetőség szerint szeretné a három szintet: alsó szinten az üzlethelyiség első és második emeleten lévő lakásokat egyben eladni.

Kapcsolat:

Ha érdekli ez az ingatlan és szeretne további információkat vagy megnézné azt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a következő elérhetőségeinken: . Állunk rendelkezésére a kérdéseivel és a megtekintés szervezésével kapcsolatban.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6588635


+36 70

Ingatlannet kód: NET6588635


Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, belvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 226 m². További jellemzői: az építés éve 2003. A téglalakás ára 88,2 millió Ft, négyzetméter ára 390 265 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss Erika referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588635. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.