star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 57m²


Ár:

28 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg landorhegyi részén, a főiskolák közelében nyugodt, barátságos környezetben eladó ez a 3. emeleti lakás. Az ingatlan 57nm-es, 2 szobás, 8 nm-es konyhával rendelkezik. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos. A lakás házközponti fűtésű egyedi mérőkkel felszerelt. Közös költsége alacsony, a külső szigetelés megtörtént. Parkolás ingyenesen a hatalmas méretű parkolóban az ingatlan előtt. A lakáshoz tartozik egy közös tárolóhelyiség. A lakás kedvező fekvésének és a sok nyílászárónak köszönhetően világos. A közelben iskola, óvoda, játszótér, élelmiszerüzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár minden, ami a mindennapi élethez nélkülözhetetlen. Az ingatlan igazán jó lehetőség fiatal családok első ingatlanjának, de aki szereti a nyugalmat és nem akar a belvárosi nyüzsgésben, zajban élni annak is egy kivételes lehetőség ez a lakás, nem megfeledkezve a befektetési lehetőségről az ingatlan elhelyezkedési adottságainak köszönhetően. Ha úgy érzi önhöz szól ez az ingatlan hívjon bizalommal a további részletekért. Hitelre, CSOK-ra lenne szüksége?? Az sem jelent akadályt. Nálunk könnyen, gyorsan, igazán kedvező feltételekkel és személyre szabottan juthat a legmegfelelőbb hitelkonstrukcióhoz.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6488460


Bekő Zoltánné Brigitta

Bekő Zoltánné Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6488460

Bekő Zoltánné Brigitta

Bekő Zoltánné Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A csúszózsalus lakás ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Bekő Zoltánné Brigitta referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6488460. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.