star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 91 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 91 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 91m²


Ár:

29 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
tetőtér
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Zalaegerszegen, városközponthoz közeli utcában egy kétszintes, kétlakásos családi ház felső lakása eladó. Az ingatlan társasházzá van nyilvánítva, külön helyrajzi számon szerepel.
A lakás egy közös használatú előtérből, lépcsőházból nyílik, 91 nm (nettó 85 nm + erkély) lakóterülettel rendelkezik. Elosztása szerint ideáli akár nagyobb család számára, mivel a nappalin kívül 3 hálószobát alakítottak ki benne. Konyhája nagyméretű, megfér benne az étkező is, külön spejz segíti a tárolást, a szintén méretes fürdőszobában kád és zuhany is kialakításra került.
Jelenleg a fűtés egy régebbi cirkó kazánról padlófűtés megoldással, a meleg víz villanybojlerről van megoldva, de folyamatban van egy új kondenzációs kazán fölszerelése, ami megoldja majd mind a fűtést, s mind a meleg víz ellátást, ezt a beépítést még a jelenlegi tulajdonos vállalja. Kandallókémény van.
A lakás esztétikai felújítást igényel, de egy tisztasági festés után akár költözhető.
Tehermentes, megegyezés szerint költözhető.
Megtekintési szándékával, további kérdésével kérem, hívja a megadott telefonszámot a hét bármely napján!

A környékről:

Családi házas környezet


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Városközpont közelében utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6516725


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6516725

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi (Városközpont közelében utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 91 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 328 571 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Hódi Gyöngyi referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6516725. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.