star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zirc

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

25,2 millió Ft

Eladó lakás Zirc 1. kép

Eladó lakás Zirc

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Zirc

  • 52m²


Ár:

25 200 000 Ft

Közös költség
Ft
Építés éve
1971
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
nincs
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Erkély, terasz mérete
4 m²

Az ingatlanról:

A Zirc Városi Önkormányzat ezt az ingatlant pályázati eljárás keretében értékesíti. Bővebb információ a www.zirc.hu (Zirc város honlapján) oldalon érhető el.

Zirc város Veszprém vármegyében, a Zirci járás egyetlen városa, és egyben központja, „a Bakony fővárosa". Zirc festői fekvésű kisváros a Magas-Bakonyban, a Zirci-medencében. Magyarország legmagasabban fekvő városa (a városközponton a 400 m-es szintvonal halad át). Veszprémtől 25 km-re északra, Pápától 45 km-re keletre, a Balatontól 35, Győrtől 57 km távolságra helyezkedik el. A város könnyen megközelíthető a 82-es főúton. Egyedi értéke a városnak a nemzetközileg ismert és elismert természetvédelmi terület, az Arborétum is. A meghirdetett ingatlan a település központjában a 82-es számú főútról nyíló Alkotmány utcában található. Megközelíthető szabályozott aszfaltos úton személygépkocsival. Óvoda az ingatlan szomszédságában, buszmegálló, bolt, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár 300 m-en belül, Posta kb. 600 m-re elérhetők. Környezetében a ’70-es években épült tégla társasházak, garázsok, óvoda, kereskedelmi és vendéglátó egységek találhatók. A lakás és a loggia teljes alapterülete 52 m2 (Lakáshoz tartozó alapító okiratban meghatározott helyiségek: 2 szoba, konyha, kamra, fürdő, WC, előszoba, közlekedő, loggia, valamint pincetároló.). Parkolni az épület előtt közterületen lehet. Az ingatlan városon- illetve épületen belül jó elhelyezkedésű, összességében felújított, jó műszaki, gépészeti és esztétikai állapotú, jelenleg lakatlan. Fűtés jelenleg nincs, kéménykimenet és klímabekötés előkészítés van.


Elhelyezkedés

8420, Zirc, Alkotmány utca 6. IV. 16.

Helyrajzi szám: 1906/3/A/16


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6596811


+36 30

Ingatlannet kód: 6596811

Az általad megtekintett eladó zirci (Alkotmány utca 6. IV. 16.) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa nincs. A panellakás ára 25,2 millió Ft, négyzetméter ára 484 615 Ft. Az ingatlant Anikó Magyar hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596811. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zirc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.