star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Alsóörs

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 449 m²

    telek

Vételár:

107,9 millió Ft

Eladó nyaraló Alsóörs

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 449 m² telek

  • Eladó nyaraló Alsóörs

  • 70m²


Ár:

107 900 000 Ft

Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Alsóörsön a Somlyó-hegy oldalában kínálunk megvételre egy egyedi hangulatú, állandó lakhatásra is alkalmas panorámás nyaralót.

KIEMELT MEGBÍZÁS AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!

Az épület 40 m2-es alapja, a pince vörös kőből épült. Jelenleg tároló de egy külön bejáratú lakrésszé is könnyen átalakítható.
A könnyűszerkezetes , galériás lakótér előszobájának két oldalán lett kialakítva a konyha és a fürdőszoba-wc.
A nappalihoz kapcsolódik a nagyméretű 22 m2-es terasz, ahonnét a Balaton elvehetetlen panorámája tárul elénk. A nappaliból vezet fel a lépcső a fent kialakított hálószobához, és a galériához.
A faburkolatok és a sókövekből kirakott díszítőelemek meleg és otthonos hangulatot árasztanak.
A tulajdonos jó ízlésének köszönhetően egy nagyon kellemes ,jó térkihasználású életteret sikerült kialakítani. A bútorok többsége beépített, ezért már berendezésre sem kell költeni.

A ház és a tető is szigetelt, hőszigetelt fa nyílászárók kerültek beépítésre. A tető az ősszel új, cserép héjazatot kapott.
Minden közmű bevezetve, a gáz telken belül.Internet és kábel tv bekötve. Fűtés elektromos panel, rendelkezésre álló villany kapacitás 1 x 32 A.

A 449 m2-es gondozott telek kapujától a garázsig térkövezett, a ház mellett lépcsőzetesen kialakított örökzöldekkel és fákkal beültetett kert biztosít intim szférát.
Bográcsozó, komposztáló,fúrt kút és szerszám tároló is rendelkezésre áll.
Az ingatlan télen-nyáron is aszfaltozott úton jól megközelíthető.Zsákutcában helyezkedik el, így átmenő forgalomtól mentes.

"Alsóörs a Balaton északi partján található, gyönyörű természeti környezetben, ahol a part homokja finom és az erdőkben rejtett kirándulóhelyekkel találkozhatunk.
A stand ideális kikapcsolódási lehetőségeket kínál a fürdőzőknek és a sportolóknak. Alsóörs városa számos kulturális látnivalóval is büszkélkedhet.
A város gazdag gasztronómiai kultúrájáról is ismert,a városban számos esemény is zajlik nyáron, legnépszerűbb az Alsóörsi Borfesztivál.
Összességében Alsóörs egy ideális város a nyaraláshoz, ahol a természet, kultúra, gasztronómia és kikapcsolódás mindenki számára garantáltan elérhető."

Ha felkeltettem érdeklődését, kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy megtekintené, várom megtisztelő hívását!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Pince
4m²
Szoba
7m²
Fürdőszoba
5m²
Konyha
5.5m²
Nappali
22m²

Elhelyezkedés

Alsóörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6502803


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6502803

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó alsóörsi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 449 m². További jellemzői: az építés éve 1990. A nyaraló ára 107,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 541 429 Ft, ami az alsóörsi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Màrkus Andrea referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6502803. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alsóörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.