star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Badacsonytördemic

  • 47 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 286 m²

    telek

Vételár:

140 millió Ft

Eladó nyaraló Badacsonytördemic

  • 47 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 286 m² telek

  • Eladó nyaraló Badacsonytördemic

  • 47m²


Ár:

140 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Badacsonytördemic csodálatos hegyoldalában örökpanorámás nyaraló eladó.

A bazaltorgonák alatti területen, szőlősorok, borospince, közösségi kilátó, elő és oldalkert és a tájépítészet által jóváhagyott két szintes épület helyezkedik el.

2021-ben a konyha a fürdőszoba és a mellékhelyiség felújítás alá került.
A tetőtér beépítésre került, így 3 hálószoba, 1 nappali és egy konyha található az épületben.
Az előkertben akár 3 autó is kényelmesen elfér egymás mellett.
A tulajdonosok a szívükön viselték a ház karbantartását.
Az épület igény szerint bővíthető.

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

További információkért állok rendelkezésére.
S.Á. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 356862


Elhelyezkedés

Badacsonytördemic, Orgona utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6554681


+36 20

Ingatlannet kód: NET6554681

Az általad megtekintett eladó badacsonytördemici (Orgona utca) nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 286 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 140 millió Ft, négyzetméter ára 2 978 723 Ft, ami a badacsonytördemici átlaghoz képest 74%-kal magasabb. Az ingatlant Somodi Ádám referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Badacsonytördemic ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.