star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonederics

  • 50 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 2 226 m²

    telek

Vételár:

25,8 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonederics

  • 50 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 2 226 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonederics

  • 50m²


Ár:

25 800 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENTÉS! Balatonedericsen az Öreghegyen eladásra kínálok 2226 m2 zártkerti területet, 50 m2-es felújított gazdasági épülettel.
Az ingatlan télen-nyáron jól megközelíthető, dél-keleti fekvésű. Két helyrajzi számon van, egyik része 4 éves telepítésű borszőlő, másik fele gyümölcsös, gazdasági épület.
A szőlőből csodálatos panoráma tárul elénk a Tapolcai-medencére, a tanúhegyekre - Szigliget, Badacsony, Gulács, Szent György-hegy - a Keszthelyi hegységre és látszik a Balaton is!

Villany be van vezetve, zárt szennyvíztartály lehelyezve, vezetékes víz ezen a részen nincs, a szomszédokban fúrt kutak vannak, kiváló minőségű, bő vízzel.
Az épületet két éve kezdték el felújítani ami jelenleg is folyamatban van. A főfalak téglából, a válaszfalak ytongból, a födém fából készült. Erre jön a szigetelés és osb lap.Új a betonkoszorú, a tetőfa. A fűtés klímával vagy nobo panellel lett tervezve, ehhez az erős áramú kábel rendelkezésre áll. A nyílászárók tölgyfából készültek, két rétegű üvegezéssel.
Belül járólapos konyha-étkező-nappali, hálószoba és fürdőszoba kapott helyet. A helyiségek mennyezete fával burkolt.
A padlástérben lehetőség van két "hálókuckó" kialakítására. A ház mögött egy tároló építése is el van kezdve.

Az ingatlan a jövőt nézve kiváló befektetés, vagy ideális választás nyaralónak hiszen itt - a csend, nyugalom zöld környezet, jó levegő, madárcsicsergés - minden adott ahhoz, hogy Ön kipihenhesse magát! Lehet kertészkedni, veteményezni, zamatos bort inni!

Autóval 5 percen belül elérhető a községben élelmiszerbolt, posta, orvosi rendelő, buszmegálló, valamint az egyedi panorámát nyújtó családbarát strand is.
A község folyamatosan szépül, jó az infrastruktúra, közbiztonság. Idegenforgalmi fejlődését az Afrika Múzeumnak és a Csodabogyós barlangnak is köszönheti. A falu alatt húzódó kerékpárúton körbetekerhetjük a Balatont. Negyedórás autóúttal elérhető Szigliget, Badacsony, Tapolca, Keszthely, Hévíz.
- Ez a vételár a jelenlegi állapotra vonatkozik, részleteket szóban megbeszéljük -
Egy lakás áráért az Öné lehet ez a balatoni ingatlan!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását!


Elhelyezkedés

Balatonederics


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6477212


+36 30

Ingatlannet kód: NET6477212


Az általad megtekintett eladó balatonedericsi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 226 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 25,8 millió Ft, négyzetméter ára 516 000 Ft, ami a balatonedericsi átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sáfár Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6477212. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonederics ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.