star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonföldvár

  • 76 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 014 m²

    telek

Vételár:

51 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonföldvár

  • 76 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 014 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonföldvár

  • 76m²


Ár:

51 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS!
BALATONI PANORÁMÁS NYARALÓ BALATONFÖLDVÁR - KŐRÖSHEGY határán.
A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a jó elhelyezkedésű BALATONFÖLDVÁR - KŐRÖSHEGYI NYARALÓT
LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁR - KŐRÖSHEGYI NYARALÓ JELLEMZÖI:

-A 77 m2-es, háromszintes nyaralóhoz 2014 m2-es telekrész tartozik.
-Az épület fa szerkezetű, mely 2010-ben épült és 2012-ben kapta meg a használatba vételi engedélyt.
-Az nyaraló újszerű állapotban van, akár azonnal költözhető. Viszont mivel külterületen található, így csak a kifüggesztési eljárás befejezése után vehető birtokba. De igény esetén, megbeszélés szerint, akár már ezen a nyáron is használható!
-A nyaraló földszintjén egy 26 m2-es amerikai konyhás nappali található, illetve egy zuhanyzós fürdőszoba, wc-vel. Ehhez tartozik egy déli tájolású közel 10 m2-es terasz.
-A tetőtér 31 m2-es egy légteres, jelenleg hálószobaként funkcionál . Itt egy északi tájolású balatoni részpanorámás erkély található.
-Az épület alagsorában mely 68m2, táláható nagy boltíves pince, présházzal és tárolóhelyiséggel. Itt akár még egy külön apartman is kialakítható!
-Az ingatlanba minden közmű bevezetésre került. Vezetékes víz, áram és a csatorna rá van kötve a házra, a gázcsonk a házig elvezetve.
-A BALATON és a szabad strand kb. 1,5 km.
-Euróban történő kifizetés előnyt élvezne!

Amennyiben a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁR - KŐRÖSHEGYI NYARALÓ , vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Terasz
9.6m²
Amerikai konyha
26.2m²
Erkély
7.12m²
Fürdőszoba
2m²
Szoba
31.13m²
Pince
68m²

Elhelyezkedés

Balatonföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6360690


+36 70

Ingatlannet kód: NET6360690


Az általad megtekintett eladó balatonföldvári nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 014 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 51 millió Ft, négyzetméter ára 671 053 Ft, ami a balatonföldvári átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kasza Viktor referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6360690. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.