star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatongyörök

  • 2 376 m²

    alapterület

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó nyaraló Balatongyörök

  • 2 376 m² alapterület

  • Eladó nyaraló Balatongyörök

  • 2 376m²


Ár:

39 900 000 Ft

Az ingatlanról:


Balaton legszebb részén Balatongyörök Becehegyen 2376m2-es, művelési ág alól kivett zártkerti telek eladó.
Az ingatlan a Panoráma útról nyílik a golfpálya felett található. Lenyűgöző örök panoráma a Balatonra, látható Badacsony, Szigliget,Tanúhegyek. Ilyen csodás panorámájú beépíthető telekek már a Becehegyen teljesen elfogytak, ez az utolsó.
Beépíthetősége földfelszín alatti, 10% pinceszint, mely a Balaton felé néző dombház jellegű is lehet.
A telken víz és villany van, gáz az utcában.
Közelben golfpálya, hajóállomás, Szépkilátó, Batsányi kilátó, Római forrás, élménysétány, Afrika Múzeum, Csodabogyós-barlang.
Balatongyörök és környéke a balatoni régió egyik legszebb része, nem véletlen, hogy a rómaiak is megtelepedtek e helyen, kialakítva és meghonosítva fürdőkultúrájukat.


Elhelyezkedés

Balatongyörök


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6559220


+36 30

Ingatlannet kód: NET6559220


A nyaralóról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 376 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A nyaraló ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 16 793 Ft, ami a balatongyöröki átlaghoz képest 98%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Anita referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6559220. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatongyörök ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.