star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonmáriafürdő

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 753 m²

    telek

Vételár:

67 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonmáriafürdő

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 753 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonmáriafürdő

  • 63m²


Ár:

67 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A LIDO HOME BALATONBOGLÁR INGATLANIRODA kínálja értékesítésre BALATONMÁRIAFÜRDŐ üdülőövezetében, Balatontól 8 perces sétára a 753 m2-es gondozott telken lévő, jó állapotú, 63 m2-es önálló, kétszintes faházas nyaralót, elől-hátul terasszal, és hátsó udvari használható állapotban lévő lakókocsival és egy jó méretű kerti tárolóval.
A Balatonmáriafürdői jó állapotú faház nyaraló főbb jellemzői:
- Jó állapotú, családi nyaralónak ideális méretű, 63 m2-es kétszintes faházas nyaraló.
- A telek egyedi mérettel rendelkezik 753 m2, mivel a többi ingatlanokhoz tartozó telkek ebben z utcában fele mérettel rendelkeznek.
- A szomszédos nyaralóktól elválasztva, tujákkal körbe kerített, parkosított, füvesített terület.
- Víz-villany, csatorna közműves .
- Beosztását tekintve nagyon jó: földszintjén előtér - tágas nappali - konyha, fürdőszoba egyben mellékhelyiség került kialakításra.
- Az emeleti szinten, - melyre fa lépcső vezet-, előtérből nyíló két szoba ( a belső udvarra néző 5,8 m2-es, a nagyobb 9 m2-es pedig előkertre) található.
- A nyaralóhoz közvetlen kertkapcsolatos, Déli tájolású, intim, terasz tartozik melyre tavaly lett felszerelve egy könnyen nyitható és behúzható akár távirányítóval vagy kézi hajtókarral használható napellenző.
- A faház két oldalán intim tárolók találhatóak ami praktikusan megoldási lehetőség olyan szerszámok vagy egyéb olyan eszközök elpakolására amelyek nem minden napos használatban vannak.
-Az udvar hátsó részén találunk egy jó méretű lakóautót is ami hivatalos papírokkal rendelkezik, kisebb felújítás után használható, ami fölé egy fa fedést készítettek így nem ázik meg.
- Telek méretéből adódóan maga az ingatlan bővíthető vagy akár még egy ingatlan felhúzható a telek hátsó részére.
- A házikó külső fal része 5cm-es szigetelést kapott építéskor, valamint az alsó szinten a járólap csere idején dupla aljzat szigetelést helyeztek le.
- Tavalyi évben, új hűtő és mosógép kapott helyett az ingatlanban.
- Kiváló befektetési lehetőség!! Akik fizetővendéglátásból szeretnének biztos és extra kiegészítő jövedelemhez jutni az megtalálhatja ebben az ingatlanban!!
-Az ingatlant kiváló állapota, bútorozottsága, vízközeli elhelyezkedése és nem utolsó sorban a telek mérete teszi vonzóvá. Nincs más dolga csak beköltözni!!
- Teljes bútorzatával együtt adja birtokba a jelenlegi tulajdonosa.
- A legközelebbi bevásárlási lehetőség, Autóbuszmegálló, Vasútállomás, Étterem a nyaraló 1000 m-es körzetében elérhetők.
- Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, per-igény-tehermentes
- A ház előre egyeztetett időpontban megtekinthető.
Amennyiben a LIDO HOME Ingatlaniroda által kínált BALATONMÁRIAFÜRDŐI NYARALÓ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.


Helyiségek

Terasz
9m²
Szoba
20.2m²
Konyha
4.6m²
Előszoba
3.7m²
Szoba
3m²
Szoba
5m²
Terasz
55m²
Szoba
9m²
Előszoba
5.3m²
Szoba
3m²
Szoba
5.8m²
Fürdőszoba
3.74m²

Elhelyezkedés

Balatonmáriafürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628427


Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628427

Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonmáriafürdői nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m², míg a hozzá tartozó teleké 753 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga fa. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 1 063 492 Ft, ami a balatonmáriafürdői átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Várdai Szabina referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628427. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonmáriafürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.