star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonőszöd

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 m²

    telek

Vételár:

147,9 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonőszöd

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonőszöd

  • 95m²


Ár:

147 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Értékálló befektetés!
A siófoki LIDO HOME Ingatlaniroda eladásra kínál egy belső kétszintes NYARALÓT BALATONŐSZÖDÖN, közvetlen vízparton elhelyezkedő , 2024-ben felújított társasházban! Panoráma a Balatonra!
A BALATONŐSZÖDI NYARALÓ jellemzői:
- 2003-ban épült társasüdülő legfelső (3-ik emelet) szintjén található a nyaraló, az épületben lift üzemel
- az üdülőkomplexum több épületből áll, saját privát stranddal rendelkezik
- a nyaraló hasznos alapterülete 86 m2, az erkély 18 m2-es
- egész éven át lakható, egyedi mérőórák!
- a teljes berendezése egyedileg készített, ez a vételárba értendő - megkímélt, újszerű állapot
- alsó szinten előtér, kádas fürdőszoba wc-vel és egy világos, jó elosztású amerikai konyhás nappali lett kialakítva - innen jutunk az erkélyre
- a nyaraló dél-nyugati fekvésű, az erkély szélvédett, csendes, esténként innen élvezhetjük a csodás balatoni naplementéket
- felső szinten 2 hálószoba, kédas fürdőszoba wc-vel, előtér, - ahol egy dolgozósarok lett kialakítva
- gépesített modern konyha, motoros árnyékolók, szúnyoghálós ablakok, acél biztonsági bejárati ajtó
- kondenzációs kazán, padlófűtés
- riasztórendszer, klíma mindkét szinten, kábel tv +internet
- magánlift üzemel, ezt tartalmazza a vételár
- 2db névre szóló parkolóhely tartozik a nyaralóhoz
Az üdülőparkban egész évben 24 órás porta- és járőrszolgálat, gondnokság, karbantartási ügyelet, takarítószolgálat működik. A privát tulajdonú, a víz felé nyitott, bekerített strandot csak az ott lakók és vendégeik használhatják, nincs átmenő forgalom. A rendszeresen karbantartott strandon napágyakat, napernyőket, zuhanyzókat lehet használni. Biciklikölcsönző, a gyerekeknek játszótér, büfé áll rendelkezésre.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált BALATONŐSZÖDI NYARALÓ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Balatonőszöd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6531314


HASONLÓ INGATLANOK


54 900 000 Ft

Balatonőszöd

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 74m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6531314


Az általad megtekintett eladó balatonőszödi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A nyaraló ára 147,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 556 842 Ft, ami a balatonőszödi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Hencz Szilvia referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6531314. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonőszöd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.