star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Bánk

  • 46 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 379 m²

    telek

Vételár:

33,49 millió Ft

Eladó nyaraló Bánk

  • 46 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 379 m² telek

  • Eladó nyaraló Bánk

  • 46m²


Ár:

33 490 000 Ft

Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Csendes, elvonulásra alkalmas üdülőfalu, Bánk erdőszéli utcájában, 46 nm-es téliesített nyaraló eladó. A ház eredetileg könnyűszerkezetes, 80-as években épült, de a megvásárlás után röviddel a tulajdonos egy komplett belső felújítással együtt, 7 cm Dryvit szigeteléssel vette körbe. Ezzel együtt a terasz egy komoly fa szerkezettel befedésre került.
Az épület egy körbekerített, 379nm-es telken helyezkedik el, amely fákkal, bokrokkal körbe ültetve gondoskodik az elvonulásról. A telekkel szemben erdő található, így biztosított a teljes nyugalom. A tó néhány perc sétával könnyedén elérhető.

Az ingatlanról részletesen: A ház jelenleg használt lakóterülete 38 nm, egy tágas amerikai konyhás nappaliból, két hálószobából és egy zuhanyzós fürdőszobából áll. Az épülethez szervesen csatlakozik egy, az épület hátsó részéről megközelíthető 8nm-es tároló helység, amely igény szerint könnyedén összenyitható a lakórésszel. A terasz az épület bejárata felől helyezkedik el, 20nm területen.
Találunk még egy, a házhoz tartozó kéményt is, így alkalmas az épület kályhával történő fűtésre is.
A telken található még egy igényesen megépített lambériás falú tároló.
A ház, birtokba vételt követően, csupán egy tisztasági festést igényel. Igény szerint teljes felszereléssel és bútorzattal átvehető.
Közművei víz és villany, a szennyvízelvezetést emésztőgödör látja el. Hamarosan csatornázzák a területet, ami jó hír a nyaraló tulajdonosoknak.

Bánk egy csodálatos fekvésű üdülőfalu a Börzsöny és a Cserhát dombjai között. Ékessége a nyáron fürdésre használható csodás tiszta vizű horgásztó. A település Budapesttől kb. 50 perc autózással elérhető, de hamarosan Váctól is gyorsforgalmi úton lehet ebbe az irányba közlekedni.

A fotók bemutatják az ingatlan hangulatát, de nézze meg élőben is.

Irányár: 33.490.000,-Ft

Amennyiben finanszírozást kíván igénybe venni, forduljon hozzám bizalommal! Várom a hívását!


Elhelyezkedés

Bánk, Hársfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6538727


Kozári Balázs Attila

Kozári Balázs Attila

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6538727

Kozári Balázs Attila

Kozári Balázs Attila

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó bánki (Hársfa utca) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m², míg a hozzá tartozó teleké 379 m². További jellemzői: a fal építési anyaga könnyűszerkezetes. A nyaraló ára 33,49 millió Ft, négyzetméter ára 728 043 Ft, ami a bánki átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Kozári Balázs Attila referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6538727. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bánk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.