star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Bár

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 245 m²

    telek

Vételár:

24 millió Ft

Eladó nyaraló Bár

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 245 m² telek

  • Eladó nyaraló Bár

  • 55m²


Ár:

24 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Bár szőlőhegyi részén jó állapotú hétvégi ház eladó. Bár Baranya vármegyében, a Duna jobb partján fekszik Mohács központjától 7 km-re északkeleti irányban. A Duna-part és a buszmegálló az ingatlantól kb. 500 m-re található, a településen posta, bolt megtalálható. A ház egész évben lakható, állandó tartózkodásra alkalmas!

A külső nyílászárók nagy részét 2022-ben hőszigeteltre cserélték, ekkor történt az áramhálózat bővítése is 33 A-ra. A fűtést egy újszerű állapotú klímaberendezés és a nappaliban elhelyezett kályha biztosítja, a meleg vizet villanybojler. A tetőtér hőszigetelt.

A földszinten nappali-étkező, konyha, fürdő WC-vel, a tetőtérben két szoba és egy tároló helyiség került kialakításra. A földszinten egy külön bejáratú tároló és nagyméretű, 20 m2-es terasz tartozik hozzá.

Az ár alkuképes! Tehermentes, egy tulajdonosa van.

Jöjjön, tekintse meg ezt a csendes környezetben lévő, jó állapotú ingatlant!


Elhelyezkedés

Bár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626947


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626947

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó bári nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 245 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 24 millió Ft, négyzetméter ára 436 364 Ft, ami a bári átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626947. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.