star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Bazsi

  • 61 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 807 m²

    telek

Vételár:

20,9 millió Ft

Eladó nyaraló Bazsi

  • 61 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 807 m² telek

  • Eladó nyaraló Bazsi

  • 61m²


Ár:

20 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

A Veszprém megyei Bazsi település szőlőhegyén, varázslatos környezetben kínálom eladásra ezt a jó statikai állapotban lévő, tégla építésű, bővithető hétvégi házat.

A 2807 négyzetméteres terület a faluból kavicsos úton könnyen megközelíthető.
A telek elején szőlő található, majd a ház, körülötte udvarral, hátul pedig gyönyörű, ligetes gyümölcsös húzódik, egészen a megyehatárig, és egy jelöletlen túrista útig, mely a három kilóméterre található Zalaszántói Buddhista Sztúpához vezet.

A kertben számos fajta gyümölcsfa, -köztük újonnan telepített rezisztens, őshonos fajták-, füge, gesztenyefa található, a hangulatos kertet számtalan dísz- és gyógynövény ékesíti. Ezenkívül található itt egy remek állapotú, 12 négyzetméteres faház is.

Az épület két szintes, az alsó szinten kis tároló, illetve külön bejárattal három egymásból nyíló helység található (36,9 nm).
A felső szint egy helységből (20 nm), illetve a Sümegi várra, a Bakonyra, és a Tátikára panorámás teraszból áll (4,2 nm).

A tulajdonos a felújítást és bővítést tartalmazó terveket a vevő rendelkezésére bocsátja, csakúgy mint a felújításhoz már megvásárolt építő- és burkoló anyagokat.

Bazsi településéről a Balaton és Keszthely 20-, Sümeg 5-, Tapolca 15 perc alatt érhető el.

Kulcs nálam, jöjjön el, és nézze meg ezt a kis gyöngyszemet!


Elhelyezkedés

Bazsi, Hegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623306


HASONLÓ INGATLANOK


23 500 000 Ft

Bazsi

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 70m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623306


Az általad megtekintett eladó bazsi (Hegy) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 807 m². A nyaraló ára 20,9 millió Ft, négyzetméter ára 342 623 Ft, ami a bazsi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Neumann Bernadett referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623306. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bazsi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.