star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Békésszentandrás

  • 188 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 959 m²

    telek

Vételár:

86 millió Ft

Eladó nyaraló Békésszentandrás

  • 188 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 959 m² telek

  • Eladó nyaraló Békésszentandrás

  • 188m²


Ár:

86 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A Szarvasi CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Békésszentandráson, egy 188 m2-es, szerkezetkész, közvetlen vízparti nyaralót!A békésszentandrási nyaraló főbb jellemzői:-az épület 188 m2 hasznos alapterületű, 1959 m2-es telekre épült, téglaépítésű, a lapostető trapézlemezzel fedett- akár két generációnak is ajánljuk, mivel  az apartmanokat külön választva is lehet használni, befektetésnek, horgásztatásra tökéletes- az apartmanokban: 3 szoba, 2 fürdőszoba, 3 külön illemhelyiség, mosdó; a közös helyiségekben: kazánház, közlekedő, nappalival egybekötött étkező, konyha és egy 20,5 m2-es fedett terasz került kialakításra- külső falazata 5 cm-es hungarocell szigeteléssel hőszigetelve van- villany: villanyvezetékek becsatornázva, bevezetékelve, ipari és éjszakai áram, H-tarifa- víz: épületen belül fúrt kútról, víztisztító berendezésnek hely biztosított nagyméretű vízaknában- szennyvízelvezetés derítőbe biztosított- medencének a víz- és áramvezeték bekötve- a rendezett, térkővel burkolt, teraszos vízparton napozóterasz alakítható ki igény szerint, amihez 20 m2-es stég tartozik- a tető hő- és vízszigetelt: trapézlemez fedése alatt hungarocellel és fóliával- szerkezetkész állapotban van, a jelenlegi építkezés folyamatában is azonnal birtokba vehető, a további korszerűsítéshez az engedélyek rendelkezésre állnak. Látszik, hogy a tulajdonos maguknak építette, mindenhol minőségi anyagokból és minőségi munkával készültAmennyiben a fenti 184200004 számú eladó nyaraló, vagy bármely, a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, úgy hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk! 


Helyiségek

Terasz
20.5m²
Wc
1.4m²
Szoba
20m²
Konyha
7m²
Szoba
35.1m²
Wc
1.4m²
Fürdőszoba
3.9m²
Szoba
31.3m²
Wc
1.4m²
Fürdőszoba
3.9m²
Szoba
31.3m²
Közlekedő
23.1m²

Elhelyezkedés

Békésszentandrás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6639214


+36 20

Ingatlannet kód: NET6639214

Az általad megtekintett eladó békésszentandrási nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 188 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 959 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. A nyaraló ára 86 millió Ft, négyzetméter ára 457 447 Ft, ami a békésszentandrási átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Viszkok Enikő referens a Casanetwork Szarvas irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639214. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békésszentandrás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.