star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Bokod

  • 125 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

31,9 millió Ft

Eladó nyaraló Bokod

  • 125 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó nyaraló Bokod

  • 125m²


Ár:

31 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Hazánk egyik rejtett kincse, a Vértes lábainál fekvő, Oroszlányhoz közeli Bokodi-tó, melynek partján az utóbbi évtizedekben kiépített ún. úszó falu csodájára jár a fél világ.
Szeretne a közelben egy kis házat magának,ahol akár életvitelszerűen élhet, horgászhat vagy akár bérbe adhatja az egyre sűrűbben ide látogató túristáknak?

A Dot-Ing Ingatlaniroda által eleget tehet ennek a vágyának,ha megvásárolja ezt az ingatlant, pontos megnevezésén horgászállást. A stég alapterülete 125 m2, ezen található egy kb 90m2 -es, tetővel fedett épület, 25m2-es terasz, tornác, és egy 4 helységből álló ház helyezkedik el. Külön bejáratú horgászhelységből, egy hálószobából, egy fürdőszobából (zuhanyzó, wc),és egy konyha-étkezőből áll. Az épület szigetelt, a kellemes benti hőmérsékletről egy hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A fürdéshez, mosogatáshoz (6 személyes mosogatógép a konyhában) a jakkuzihoz, a halpucoló asztalhoz,-amik a teraszon találhatóak-a víz ellátás egy 45 méter mély kristálytiszta kifogyhatatlan saját kútról biztosított.
A stéghez jár egy horgászcsónak és egy elektromos csónakmotor. A csónak le és fel emeléséről egy csigás emelőszerkezet gondoskodik. A stég teljes berendezéssel eladó: hűtők, sütő, jakuzzi ,2 személyes rattan kihúzható kerti ágy, teraszfűtőgomba, stb.
Nyílászárók műanyagok.
Az ingatlan befektetésnek is jó választás, ugyanis az Oroszlányi Horgászegyesület engedélyével kiadható horgászoknak, pihenésre vágyóknak. Idén újraindítják az erőművet, ami azt jelenti, hogy nem fog befagyni és télen is horgászható lesz a tó.
Érdeklődni: Telek Bernadett 06703677606


Elhelyezkedés

Bokod


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652844


HASONLÓ INGATLANOK


10 500 000 Ft

Bokod

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 32m²

8 500 000 Ft

Bokod, Lebegő falu

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 57m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652844


Az általad megtekintett eladó bokodi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 31,9 millió Ft, négyzetméter ára 255 200 Ft, ami a bokodi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Telek Bernadett referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652844. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bokod ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.