star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Csepreg

  • 76 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 122 m²

    telek

Vételár:

29,99 millió Ft

Eladó nyaraló Csepreg

  • 76 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 122 m² telek

  • Eladó nyaraló Csepreg

  • 76m²


Ár:

29 990 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Csend és kényelem a természet ölelésében a Bene-hegyi tó partján.
Festői környezetben, a Bük-Kőszeg kerékpáros útvonal mentén bújuk meg a Bene-hegy völgyében a horgásztóként is üzemelő víztározó. Környezetét sokan most kezdik felfedezni. Tiszta levegő, csend és nyugalom, Csepreg belvárosa mégis percek alatt elérhető.
Csepreg, Vasvármegye északi részén, a megyehatárnál helyezkedik el, a gyógyhatású vizéről nemzetközileg is elismert Bük szomszédságában. Szombathely 15 perc, Kőszeg 10 perc alatt elérhető autóval. Ausztriai határ mindössze 15 percre.
Csepreg belvárosa 3 km-re található az ingatlantól. A városban óvoda, általános iskola, zeneiskola és szakközépiskola működik. A közlekedés infrastruktúrája kiépített. A városvezetés folyamatos fejlesztéseket valósított meg, és további fejlesztések is várhatóak a közeljövőben. A legutolsó ilyen fejlesztés a Benehegyi-tót megközelítő autóutak útburkolata.
Az ingatlan a 21 hektáros Benehegyi-tó partjától 200m-re található. Az eddig nyaralóként használt ingatlan gondos, tiszta környezetben található. A telek 1122 nm-es, gondozott, füves-fás terület. A háromszintes épület alsó szintjén egy 34 nm-es szoba és egy 2,5 nm-es fürdőszoba található, a bejárat előtt pedig egy 18,8nm-es terasszal. A második szinten egy 18nm-es szoba és egy 2,5 nm-es zuhanyzóval, wc-vel felszerelt fürdőszoba található. Az szoba előtti részen 15,6nm-es tágas, fedett terasz biztosítja a nyugalmas pihenést. A legfelső szinten 14nm-es hasznos alapterületű, szigetelt tetőtér foglal helyet.
Az épület villannyal ellátott, a víz fúrt kútból szivattyúval hozható felszínre. A szennyvíz tárolására a kialakított földfelszín alatti derítő szolgál.
A szomszéd telken található 1957nm-es erdősáv. A erdősáv biztosítani tudja téli időszakban az ingatlan fűtését a kitermelhető tűzifával.
A két szomszédos telek értékesítését egyben szeretnénk megvalósítani!
Az ingatlan páratlan lehetőségeket rejt magában. A nyugalom és a természet közelsége egyaránt megtalálható. A fejlődő környezetnek köszönhetően remek befektetési lehetőség is egyben!
Bármilyen felmerülő kérdésben állok rendelkezésre!


Elhelyezkedés

Csepreg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6566729


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6566729

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó csepregi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 122 m². A nyaraló ára 29,99 millió Ft, négyzetméter ára 394 605 Ft. Az ingatlant Hegedüs-Nemes Tímea referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566729. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csepreg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.