star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Dömsöd

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó nyaraló Dömsöd

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó nyaraló Dömsöd

  • 60m²


Ár:

39 900 000 Ft

Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Ki ne szeretne közvetlenül a pecahelye mellett nyaralni?
Aki szereti a pecázást és a víz közelségét, sőt akár pénzt is kereshetne, annak ajánljuk ezt a Ráckeve-Soroksári Duna-ág, holtági közvetlen vízparti nyaralót.
A 350 nm-s összközműves telken egy faház felújításával és Ytonggal hozzáépítve alakította ki mostani tulajdonosa ezt a 60 nm-s hasznos alapterületű nyaralót. Az épület 2 hálószobából, 2 nappaliból, melyben, az egyikben egy szauna a másikban egy jakuzzi lett elhelyezve. A fűtésről és hűtésről klíma gondoskodik. A nappaliban egy kandalló is segítheti a kellemes meleget és jó hangulatot. A kertben egy épített fűthető medence lett kialakítva. Készült egy fedett terasz mely alatt a kialakított sütögetőben süthetjük meg a kifogott halat. A murvával fedett telekre egy tolókapun keresztül tudunk bejutni. Az utca aszfaltos.
Jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a pecázást vagy szeretnének egész évben biztos jövedelemre szert tenni ennek a vízparti nyaralónak a megvételével.
Amennyiben felkeltette figyelmét az ingatlan, keressen a hét bármely napján és előzetes időpont egyeztetése után bemutatom az ingatlant.

A környékről:

Dömsöd Kis Duna parti üdülőövezet


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dömsöd, holt Duna utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627115


+36 70

Ingatlannet kód: NET6627115


Az általad megtekintett eladó dömsödi (holt Duna utca) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 665 000 Ft, ami a dömsödi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pataky Sándor referens az Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627115. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dömsöd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.