star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Dunaharaszti

  • 31 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 007 m²

    telek

Vételár:

24 millió Ft

Eladó nyaraló Dunaharaszti

  • 31 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 007 m² telek

  • Eladó nyaraló Dunaharaszti

  • 31m²


Ár:

24 000 000 Ft

Szobák száma
1

Az ingatlanról:

Dunaharasztin, a kiserdő mellett, 1007 m2-es telken nyaraló eladó.

A 80-as években, 30 m2-es alapterületre épült téglaépület pinceszinttel, földszinttel és egy tetőtérrel rendelkezik.

A pinceszintet garázsnak tervezték, itt egy 20 m2-es helyiség és egy hátsó, 5,5 m2-es műhely található. A pincéhez betonozott útszakasz vezet. A belmagassága 215 cm.

A földszintre 6-8 lépcsőfokon keresztül juthatunk. Itt eredetileg a 9 m2-nél valamivel nagyobb konyhába lépünk be, amelynek a konyha funkcióhoz szükséges kiállásai megvannak, de ideiglenesen egy lépcsősort alakítottak ki a tetőtér irányába, amely elfoglalja a helyiség egy részét.
A belmagasság itt 250 cm.

A tetőtér felé kívülről is építettek egy lépcsősort, hogy ne csupán az épületen belülről lehessen megközelíteni, így helyet lehetne megtakarítani a konyhának. A tetőtérben a belmagasság 225 cm, de természetesen a tető síkja benyúlik a lakótérbe.

A közműveket tekintve jelenleg csak áram van a telken belül. A víz a telken található kútból szivattyúzható. A szennyvíz emésztőbe van vezetve. A meleg vizet villanybojler állítja elő. Fűtés jelenleg nincs az épületben.

A környékről:

erdő közeli


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dunaharaszti, Homoktövis utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638219


Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dunaharaszti (Homoktövis utca) nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 31 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 007 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fűtés típusa nincs. A nyaraló ára 24 millió Ft, négyzetméter ára 774 194 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Szimeth Norbert referens a Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638219. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.