star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Érsekcsanád

  • 37 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 252 m²

    telek

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó nyaraló Érsekcsanád

  • 37 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 252 m² telek

  • Eladó nyaraló Érsekcsanád

  • 37m²


Ár:

15 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Az ingatlan Bajától 10 km-re, Érsekcsanádtól pedig 4 km-re található a Duna Dráva nemzeti park területén, ősfás természetvédelmi területen, a Dunától 200 méterre. A Gemenc gazdag állat világa, a ház teraszáról hallható szarvasok és ezernyi madárfaj nyugtató közelsége pedig a természetet szeretők álma. A töltésen a nemzetközi bicikli túraútvonal fut: Duna Mente Kerékpáros útvonal és a Folyók útja 6 Eurovelo .

A ház 1995 környékén épült téglából. A földszinten került kialakításra egy 37 m2-es garázs, ahol kézmosó-tároló, zuhanyzó- wc is található. Az emeleten egy tágasabb konyha-étkező, két félszoba és egy fürdőszoba-wc szolgálja a lakók kényelmét szintén 37 m2-en. Teraszáról gyönyörködhetünk az egyedülálló panorámában, amely a Veránkára néz. Fűtése jelenleg nincs, de van kémény és fatüzelésű kályhával megoldható.
A vizet fúrt kútról üzemelő szivattyú biztosítja. A szennyvíz elvezetése derítő aknába történik. A telek 252 m2, rendezett és körbekerített.

Az ingatlan belterületen helyezkedik el, tulajdonosa önálló tulajdonjoggal rendelkezik. Tehermentes és rövid határidővel birtokba vehető.

Ajánlom vadászok, horgászok, valamint egész évben nyaralni vágyók figyelmébe!

NY011492
Villanyáram: van.
Vízellátás: nincs.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Terasz
11m²
Fürdőszoba
3m²
Szoba
8m²
Szoba
8m²
Konyha
16m²
Előszoba
2m²

Elhelyezkedés

Érsekcsanád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597667


+36 70

Ingatlannet kód: NET6597667


Az általad megtekintett eladó Érsekcsanádi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 37 m², míg a hozzá tartozó teleké 252 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa nincs. A nyaraló ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 429 730 Ft. Az ingatlant Simonics Tímea Éva referens a Szőke István irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597667. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érsekcsanád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.