star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Felsőörs

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 146 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó nyaraló Felsőörs

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 146 m² telek

  • Eladó nyaraló Felsőörs

  • 65m²


Ár:

199 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Páratlan életérzés - Örök Panoráma a Balatonra- Eladó nyaraló Felsőörsön!A CasaNetWork Balatonfüred ingatlaniroda eladásra kínálja a 2369 számú egyedi lehetőségeket nyújtó, felsőörsi nyaralójátA felsőörsi nyaraló jellemzői:- Páratlanul nagy békét és szabadságot teremtő elhelyezkedés és környezeti látvány- Örök panoráma a Balatonra, és az igazi nyugtató távolba látás élménye a telekről, a teraszról is kifogástalanul élvezhető- 2146 m2  háborítatlan rendezett saját terület számos gyümölcsfával és örökzölddel- Teljes körűen és magas igényszinten felújított nyaralóval, 3 szinten, közel 65 m2-en- Berendezése kifogástalan ízléssel és minőségben lett kialakítva-biztonságáról riasztó és redőnyök gondoskodnak- A kandalló többi évszakban is lehetővé teszi hogy élvezzük ritka adottságok összességét- A kertben különálló hangulatos kerti Pagoda ahonnan meseszép panoráma tárul elénk- Teljes visszavonulás, páratlan természeti összhangban, egy igényes nyaralóban, ahová csak be kell sétálnia a fogkeféjével... - Bővíteni az alapterületen nem lehet (csak  a még be nem épített,de alappal rendelkező terasz felé terjeszkedhet)- A födém, a Balaton és Cserehegy felé történő kinyitásával francia ajtókkal és egy, a földszinti terasz fölé épített újabb, a tetőből kiinduló terasszal lehet a tereket megnövelni, ha erre van igénye .- továbbá a szuterén is kevés ráfordítással akár apartmannak is kialakítható.-Felsőörs a Veszprém, Balatonalmádi és Balatonfüred által közrezárt háromszögben fekszik, Balatonalmáditól  5, Veszprémtől 8, Balatonfüredtől 12 kilométerre.-Barátságos szomszédok ,  biztonságos környék a nyugodt hétköznapokért.Amennyiben a 2369 számú felsőörsi nyaraló, vagy bármely más kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, állok rendelkezésre a +36204215720 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégáim díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel állnak rendelkezésére. CasaNetWork - A civilizált ingatlanértékesítés artériája! 


Helyiségek

Terasz
12m²
Terasz
18m²
Szoba
12m²
Szoba
12m²
Fürdőszoba
3m²
Szoba
12m²
Szoba
18m²
Amerikai konyha
8m²

Elhelyezkedés

Felsőörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6579407


CasaNetWork Balatonfüred

CasaNetWork Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6579407

CasaNetWork Balatonfüred

CasaNetWork Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó felsőörsi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 41 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 146 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A nyaraló ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 3 061 538 Ft, ami a felsőörsi átlaghoz képest 66%-kal magasabb. Az ingatlant Czifrák Magdolna referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579407. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Felsőörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.