star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Felsőörs

  • 30 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 682 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó nyaraló Felsőörs

  • 30 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 682 m² telek

  • Eladó nyaraló Felsőörs

  • 30m²


Ár:

24 900 000 Ft

Szobák száma
1

Az ingatlanról:

Eladó befejezésre váró nyaraló a Balatonon! Most lehetősége van a saját ízlésére formálni nyaralóját!

Az ingatlan szuper lokációban található, Felsőörsöt Lovassal összekötő út mellett, pár perc séta távolságra a Somlyó-hegyi kilátótól, szép kilátással a lovardára és az erdővel borított dombokra.

A közelben több hűvös túra útvonal, amfiteátrum és új építésű kerékpárút is biztosítja az aktívan pihenni vágyok igényeit. Balaton part pár perc alatt elérhető, az ingatlan télen nyáron nagyon könnyen megközelíthető.

A 680m2-es, körbekerített telken kiváló alapot biztosított egy már meglévő, 30m2-es hétvégi ház. Ezt szinte teljesen lebontva kezdődött el a felújítás.

65m2-es, minden évszakban használható házat terveztek (l.: Látványterv).

A földmunkák befejeződtek a ház mögé tervezett 2 szoba alapját is kiásták.

Az épületben az aljzat víz és hőszigetelése megtörtént, a padlófűtés rendszere is beépítésre került. Bevezették a vezetékes vizet és a villanyhálózat korszerűsítése is megtörtént. Gáz és csatorna nincs a környéken a szennyvízelvezetés derítőbe történik.

Ha felkeltette érdeklődését ez az egyedi lehetőség, további információkért vagy megtekintési szándékával hívjon a hét bármely napján!

Szeretettel Várom a Balatonon!


Elhelyezkedés

Felsőörs, Alsóörsi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6580272


+36 20

Ingatlannet kód: NET6580272


Az általad megtekintett eladó felsőörsi (Alsóörsi) nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m², míg a hozzá tartozó teleké 682 m². Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 830 000 Ft, ami a felsőörsi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Czidor Emőke referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580272. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Felsőörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.