star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Gárdony

  • 50 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 750 m²

    telek

Vételár:

38,5 millió Ft

Eladó nyaraló Gárdony

  • 50 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 750 m² telek

  • Eladó nyaraló Gárdony

  • 50m²


Ár:

38 500 000 Ft

Szobák száma
4 (0 + 4)
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

ALACSONY REZSIJŰ OTTHONT KERES VAGY EGÉSZ ÉVBEN NYARALNA?Eladó egy két éve teljeskörűen felújított, könnyűszerkezetes nyaraló Gárdony zártkerti részén.Az 1991-ben épült ház 2 éve új műanyag bejárati ajtót, nyílászárókat kapott redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A tetőcsere során a 8 cm-es szigetelésre cseréplemezes héjazat került. A ház 10 cm-es szigetelésére jó minőségű, Mapei vakolat, színezet került.A ház alatt egy körülbelül 15 nm-es, száraz pince található. A 30 nm-es fedett terasz 2 éve lett leszigetelve és gres lappal újraburkolva. A tömörfa terasztetőn új UV szűrős és hőszigetelő polikarbonát fedés van. A teraszról és az emeletről, kellemes panorámás látványt nyújt Gárdony és a Velencei-tó felett.A ház alsó szintjén 2 szoba, egy konyhafülke és egy fürdő WC-vel található, míg az emeleten, ahová tömör fából készült lépcsőn jutunk fel 2 szoba került kialakításra.A fürdőszoba és a konyhafülke tavaly új falburkoló panelt kapott.32A-es földkábellel behúzott, a házban rézkábelen folyó áram van. A telken fúrt kút található, a házban hydrofor gondoskodik a vízellátásról.Az ingatlant kis ráfordítással téli-nyári lakhatású házzá lehet alakítani, a környék csendes, gondozott környezet veszi körbe. Sok fiatal és idős újrakezdő költözött az elmúlt években a környékre, és vált állandó lakossá.További információért várom megtisztelő hívását, jöjjön szeressen bele.

Referencia szám: HZ066375


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612063


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612063

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gárdonyi nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 0 egész szoba és 4 félszoba). A nyaralóról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 750 m². További jellemzői: az építés éve 1991, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 38,5 millió Ft, négyzetméter ára 770 000 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612063. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.