star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Hévíz

  • 138 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 672 m²

    telek

Vételár:

73,5 millió Ft

Eladó nyaraló Hévíz

  • 138 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 672 m² telek

  • Eladó nyaraló Hévíz

  • 138m²


Ár:

73 500 000 Ft

Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Hévíz egregyi városrészében kínálom megvételre ezt a jó állapotú nyaralót, telekkönyvi besorolása: kivett zártkerti művelés alól kivett terület, gazdasági épület. Az épületet tágas, világos terek jellemzik, az első szinten lévő szobából, a szuterénben lévő nappaliból és a teraszról csodaszép panoráma tárul elénk a Keszthelyi-hegység irányába. 1 672 négyzetméteres telek tartozik az ingatlanhoz, gyümölcsfákkal, veteményezésre kiválóan alkalmas területtel.

Az épületben az első szinten szoba, konyha-étkező, fürdőszoba-Wc helyiségek találhatóak, a szuterénben 2 szoba, hatalmas nappali-konyha-étkező, fürdőszoba-Wc, közlekedő, külön Wc-kézmosó, illetve még egy zuhanyzó helyiség. A nappaliból egy keleti irányba néző, 20 négyzetméteres teraszra jutunk. A két szintnek külön-külön bejárata van, így akár két generáció együttélésére is alkalmas lehet az ingatlan.

Különálló épületként nyári konyha is van (vízzel, villannyal), illetve a pinceszinten egy 22 négyzetméteres pince/tároló.

Az épület hőszigetelt fa nyílászárókkal rendelkezik, a nappali az elmúlt évben 4 cm külső falszigetelést kapott, illetve a födém is szigetelve van 8 cm vastagságban.
Az otthon melegét jelenleg vízteres cserépkályha és 2 db 3,5 kW-os klíma biztosítja, de a gázközmű is közvetlenül az utcáról elérhető.

A nyaraló két útról is egész évben jól megközelíthető, forgalomtól mentes utcában található, tehermentes, egy helyrajzi számon nyilvántartott. Nem tartozik a földforgalmi törvény hatálya alá (nem kell kifüggeszteni az adásvételi szerződést).

Az ingatlan tökéletes választás lehet turisztikai célból vállalkozóknak, befektetőknek, hétvégi házként, nyaralóként vagy akár állandó lakhatásra is!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Pince
22m²
Terasz
20m²
Fürdőszoba
1.25m²
Közlekedő
4.1m²
Fürdőszoba
11.42m²
Szoba
17.6m²
Szoba
12.64m²
Fürdőszoba
3.44m²
Konyha
10.1m²
Szoba
20.73m²

Elhelyezkedés

Hévíz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637337


+36 70

Ingatlannet kód: NET6637337


Az általad megtekintett eladó hévízi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 138 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 672 m². További jellemzői: az építés éve 1995. A nyaraló ára 73,5 millió Ft, négyzetméter ára 532 609 Ft, ami a hévízi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Irimi Barbara referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637337. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévíz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.