star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Leányfalu

  • 32 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 772 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó nyaraló Leányfalu

  • 32 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 772 m² telek

  • Eladó nyaraló Leányfalu

  • 32m²


Ár:

25 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

23 éve vagyok ingatlanközvetítő, ezért kizárólag továbbajánlásra kerülök Megbízóimhoz.

Sikerült megtekintenie az 1. képre kattintva az ingatlant bemutató videót?

Leányfalu központjához közel, a strand előtti központi buszmegállótól 800 m-re található az ebben a hirdetésben figyelmet érdemlő ingatlan. A folyamatos madárcsicsergés és kikapcsolódás itt garantált! A (a használható, száraz pincén kívül) nettó 32 nm-es házat kívülről és belülről elkezdték felújítani, ami a fotókon is látható. A vezetékek cseréjétől kezdve a fürdőszobáig, konyháig, belső fa nyílászárók behelyezéséig, sok minden történt itt, ami mind-mind a következő Vevő kényelmét fogja szolgálni. A fűtéskiépítés még mindenképpen hátra van. A csatolt alaprajhoz képest annyi a különbség, hogy a konyhából van átjárás a nagyobbik szobába is, ahonnan a WC nyílik. Tulajdoni lap szerint kivett hétvégi ház és udvar. Nem zártkerti, nem elővásárlásos az ügylet. Bővebbet szóban a személyes ingatlanmegtekintéskor szívesen mondok még. Addig is, hasznos lehet az ingatlanról készült videót megtekinteni, akár többször is! Ősfás, gyümölcsfás és madárcsicsergős az ingatlan, a környék!
Az ingatlant rugalmasan tudom mutatni, az ingatlan kulcsainak birtokában!

A beltér:

Az alábbi linken tekinthető meg az ingatlan belülről:
https://youtu.be/FHZ7IYmoXIY

A környékről:

Csendes, és kb. 1 km-re fekszik a település központjától, CBA-tól, buszmegállótól, felnőtteknek orvosi rendelőtől, gyerekorvostól, gyógyszertártól, iskolától, óvodától...


Elhelyezkedés

Leányfalu, Mátyás király út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6489792


+36 70

Ingatlannet kód: NET6489792


Az általad megtekintett eladó leányfalui (Mátyás király út) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 32 m², míg a hozzá tartozó teleké 772 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 781 250 Ft, ami a leányfalui átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant BINGO Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6489792. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Leányfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.