star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Markaz

  • 400 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 664 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó nyaraló Markaz

  • 400 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 664 m² telek

  • Eladó nyaraló Markaz

  • 400m²


Ár:

84 900 000 Ft

Szobák száma
9

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Heves megyében Markaz községben a Mátra hegység lábánál 9 szobás panzió eladó!

664 m2 udvaron lévő bevezetett Panzió kiváló panorámás kilátással rendelkezik. Az alagsorban, nagy étkező, a finom ételek elkészítéséhez nagy, tágas konyha található. Itt találjuk a kondicionáló termet, s a wellnes részleget, ahol finn szauna, merülő medence és 2 zuhanyzó van. A kazánház is itt van elhelyezve. A földszinten elektromos ajtóval ellátott tágas garázs helyezkedik el. A bejárati ajtó mellett közvetlenül iroda-recepció lett kialakítva. Ezen a részen 1 db apartman nappali, szoba, felszerelt konyha, fürdőszoba, különálló wc, s erkély található. Már itt a szemünk elé tárul Markaz szépséges hegyeinek látványa. Az emeletre érve, egy újabb apartman 3 szobával fürdőszoba,wc vár bennünket. S természetesen erkély. A társalgóból lépcsőn érkezünk fel a galériába, ahol újabb apartman 4 szobával található. Fürdőszoba és wc. Csodálatos kilátás az ablakból a Markazi-tó-ra, illetve a Mátra hegység csodálatos látképére. Az udvarra érkezve egy szőlővel befuttatott filagória várja a vendégeket, esti beszélgetésre, és vacsorázásra. Az udvaron bográcsozásra alkalmas terület is van.
Az ingatlan minden helyisége el van látva füst jelzővel. A tető, cserép, a falak szigeteltek 15 cm szigeteléssel. Az ajtó és az összes ablak műanyag. Az ingatlan melegét gázkazán biztosítja.
A környéken nagyon kedves szomszédok laknak.
Az ingatlan több funkcióra is alkalmas.
Elsősorban Panzióként ajánlom, hiszen hosszú évek óta működik. Kiváló befektetés!
Markaz nevezetességei közé tartozik, a közkedvelt Markazi-tó, Markazi-várrom, a Mátra hegység.
Vadászati lehetőségek, és természeti kirándulások szervezhetőek.
Öregek otthonának is alkalmas lehet az épület. Nagyobb Cégeknek jó lehetőség, hogy dolgozóik kipihenhessék a munka fáradalmait. Összetartó, csapatépítő tréningek tartására megfelelő ingatlan. Vadásztársaság kitűnően tudja hasznosítani, társas vadászatok szervezésére hívott vendégvadászok szálláshelyének biztosítására.
Az ingatlan megtekintése ügyfelünk kérésének megfelelően, előzetes egyeztetés után lehetséges!
További szolgáltatások:
- díjmentes, teljes körű hitelügyintézés, Csok ügyintézés, biztosítás, stb
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal!

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=gbfC5wKlngs


Elhelyezkedés

Markaz, Béke utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6615365


Kerékgyártó Katalin

Kerékgyártó Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6615365

Kerékgyártó Katalin

Kerékgyártó Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó markazi (Béke utca) nyaraló 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m², míg a hozzá tartozó teleké 664 m². A nyaraló ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 212 250 Ft. Az ingatlant Kerékgyártó Katalin referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615365. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Markaz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.