star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca

  • 36 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 768 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca

  • 36 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 768 m² telek

  • Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca

  • 36m²


Ár:

25 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Eladó nyaraló Miskolc-Tapolcán!
Tapolca sajátos mikroklímával rendelkezik, tiszta levegő, magas páratartalom. Izgalmas elrendezésű házak között, csodálatos panorámában gyönyörködve és a természet minden szépségét élvezve élheti itt az életét. Csend, nyugalom, szépség és harmónia, ami jellemzi Tapolcát.
Ebben a népszerű üdülőparadicsomban vált eladóvá egy 768 nm-es telken épült, 36 nm-es nyaraló. A telek osztatlan közös tulajdon, kerítéssel körbekerített, használati megállapodás alapján kiegyensúlyozott szomszédokkal.
A ház, jellegét tekintve ikerház, fekvése K-Ny-i, és tégla építésű. A szuterén részben egy fürdőszoba rész és egy szoba található. Ezen a szinten egy garázs is kialakításra került.
A földszinten egy szoba és egy főzőfülke található.
Az emeleten ugyanaz a méretű szoba és fürdőszoba van. A szobákban faparketta, egyéb helyiségekben járólap került lerakásra. A tetőtérben az erkélyajtó cseréje megtörtént, zsalugáterrel ellátott ablakok vannak. Mindkét részen erkély, ill. franciaerkély teszi komfortossá az érzetet. A szuterén részen és a földszinten egy-egy hangulatos cserépkályha adja a meleget.
Az udvaron szalonnasütő, színes térkövekkel teszi vidámmá, a kertbe ültetett dísznövények pedig romantikussá a hangulatot.
Helyiség lista:
Szuterén: szoba, fürdőrész+Wc, garázs
Földszint: előtér, szoba, konyha, erkély
Emelet: előtér, szoba, fürdő+Wc, franciaerkély
Az erkélyek beépítésével és/vagy a válaszfalak kivételével igazán jó lehetőségek nyílnak a terület bővítésére, esetleges átalakítására.
A környezet gyönyörű, egészséges, kulturált szomszédokkal, igényes házakkal. Ajánlom az ingatlant mindenkinek, aki a kikapcsolódást keresi, és azoknak is, akik életvitelszerűen szeretnének itt élni.

Ha felkeltettem érdeklődését kérem, keressen bizalommal!
Majorosné Ildikó
Etikus ingatlanos

Amennyiben hitelre van, szüksége Magyarország összes bankjának ajánlatával várja önt független pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja önnek a legjobb megoldást. Korrekt ügyvédi háttérrel biztosítjuk az adásvételi szerződés menetét.


Elhelyezkedés

Miskolc, Tapolca, Hattyú utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6316570


+36 30

Ingatlannet kód: NET6316570


Az általad megtekintett eladó Miskolc, tapolcai (Hattyú utca) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m², míg a hozzá tartozó teleké 768 m². A nyaraló ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 694 444 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Majoros Zsoltné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6316570. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Tapolca ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.