star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Mohács

  • 80 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 137 m²

    telek

Vételár:

8 millió Ft

Eladó nyaraló Mohács

  • 80 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 137 m² telek

  • Eladó nyaraló Mohács

  • 80m²


Ár:

8 000 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Mohácson a Szőlőhegyen felújított, borászati üzemengedéllyel rendelkező hétvégi ház eladó.

Az ingatlan turisztikai szempontból kiemelt elhelyezkedésű, minden évszakban térkövezett úton megközelíthető. Jelenleg borászatként működik, de hétvégi háznak, vendégháznak is kiváló.

Az épületben préstér-innen nyílik a pince-, konyha, fürdő, WC és egy szoba található. Fűteni kályhával lehet, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A víz, áramvezetékek, a burkolatok felújításra kerültek. Ipari áram van. Kérésre belső képeket tudok küldeni.

Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Mohács


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629479


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629479

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mohácsi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 137 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A nyaraló ára 8 millió Ft, négyzetméter ára 100 000 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 65%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629479. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.