star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Perenye

  • 22 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 059 m²

    telek

Vételár:

8,49 millió Ft

Eladó nyaraló Perenye

  • 22 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 059 m² telek

  • Eladó nyaraló Perenye

  • 22m²


Ár:

8 490 000 Ft

Szobák száma
2 (1 + 1)

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Szőlőhegy Perenyében eladó
A falu végén, ma is aktív szőlőhegyen vált eladóvá egy pince, termő szőlővel. A Kőszegi-hegység teljes panorámája, a táj nyugalma rabul ejtő.Ha csendre, kikapcsolódásra, a természet közelségére vágysz, akkor itt garantált a feltöltődés.

- Szombathely kocsival mindösszesen 15 perc.

- Gyöngyösfalu Holdfény Liget gyalogosan 30 perc séta.

- Gencsapáti Szentkút biciklivel 30 perc.

A szőlő Perenye zártkerti részében található (1529 nm). Az előkertben van egy tégla építésű pince, építésének éve: 1983. Megközelíthetősége: kavicsos úton. Eredeti tulajdonosai nagyon vigyáztak rá. A pince mérete 22,3 nm, két oldalról (D és Ny) terasszal szegélyezett (összesen 15 nm). A teraszról a pihenőbe érünk (11,8 nm), ahonnan külön ajtó vezet a préshelybe (7,1 nm). Ezzel egy légtérben található egy 1,6 nm nagyságú tároló, ahol vezetékes vízről külön kézmosóhely került kialakításra. A préshelyből nyílik egy külön bejáratú mellékhelyiség (1,8 nm) is.  Tető: pala. A házban megtalálható: - vezetékes ivóvíz és ennek megfelelően kialakított víz vételi lehetőségek- villany- elérhető szolgáltatás: mindig TV - a pihenő helyiségben vegyestüzelésű kályha elhelyezésére van lehetőség, ennek megfelelően került kialakításra a kémény- a szennyvíz zárt szennyvízgyűjtőben, az épülettől 10 m-re található. A pince számos lehetőséget rejt magában, könnyen átalakítható. Az eredeti tervek alapján tulajdonosai a szőlő felé egy plusz teraszt álmodtak meg, amelyről remek kilátás nyílik a lugasokkal övezett környezetre. A pince mögött található szőlőtőkék jól termők, vegyes szőlőfajtákkal. Ajánlom a szőlő szerelmeseinek, borászat kedvelőinek. A város közelsége miatt ideális választás mindazoknak, akik a családi, baráti összejöveteleket friss levegőn, gyönyörű környezetben, a várostól legfeljebb 15 percnyi autótávolságra lévő szőlőhegyi pincében képzelik el. Irányár: 8.490.000 Ft 
Érdeklődni az alábbi elérhetőségen lehet:
Imre Viktória


Elhelyezkedés

Perenye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587079


+36 30

Ingatlannet kód: NET6587079


Az általad megtekintett eladó perenyei nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 22 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 059 m². A nyaraló ára 8,49 millió Ft, négyzetméter ára 385 909 Ft. Az ingatlant Imre Viktória referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587079. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Perenye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.