star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Rácalmás

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 545 m²

    telek

Vételár:

18,7 millió Ft

Eladó nyaraló Rácalmás

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 545 m² telek

  • Eladó nyaraló Rácalmás

  • 45m²


Ár:

18 700 000 Ft

Szobák száma
2 (1 + 1)

Az ingatlanról:

Rácalmás üdülő övezetében, a Duna partjától száz méterre található tégla építésű nyaraló eladó.
Varázslatos helyszín ha a mozgalmas hétköznapok után pihenésre, lazításra vágyik. Azonban azoknak is kiváló lehetőség, akik lakható nyaralót keresnek, ugyanis kisebb átalakítás, felújítás után tökéletesen élhető otthon válhat belőle.
A telek 545 m2, leginkább fás, füves terület. A házba bevezetve a villany, vezetékes víz, gáz az utcában található. A nyaraló 1983-ban B30-as téglából épült, tetőszerkezete jó állapotú, pala héjazatú. A fűtés jelenleg nem üzemel, viszont kémény van, csak a kandallót kell megvenni hozzá. Környezetbarátabb szemléletűeknek az elektromos fűtőpaneleket javasolnám, ha a hidegebb napokat is itt töltenék.
A ház belső elosztása jelenleg egy nagyobb és egy kisebb szobából, nagy fürdő-wc-ből és a félszuterénben található konyhából áll. A bejáratnál 10 m2-es fedett terasz van, ami beépítésre is alkalmas.
Fa nyílászárók, régebbi alu vezetékek vannak, ezeket mindenki igénye szerint újíthatja, cserélheti.
Ön is épp ilyet keres?! Hívjon bátran megtekintése miatt!


Elhelyezkedés

Rácalmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6649166


+36 20

Ingatlannet kód: NET6649166


Az általad megtekintett eladó rácalmási nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m², míg a hozzá tartozó teleké 545 m². További jellemzői: az építés éve 1983. A nyaraló ára 18,7 millió Ft, négyzetméter ára 415 556 Ft, ami a rácalmási átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649166. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rácalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.