star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Ráckeve

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 324 m²

    telek

Vételár:

16 millió Ft

Eladó nyaraló Ráckeve

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 324 m² telek

  • Eladó nyaraló Ráckeve

  • 60m²


Ár:

16 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Csodálatos Nyaraló a Duna közepén, Ráckevén!

Ha egy csendes, idilli nyaralóra vágyik, amely csak másfél kilométerre fekszik Ráckeve központjától, ne keressen tovább! Eladó egy különleges nyaraló a Duna közepén található Kerekzátony-szigeten. Ez a nyaraló minden kényelmet és nyugalmat kínál a természet szerelmeseinek.

A nyaralóban megtalálhatóak a következő terek:
Nappali
Hálószoba
Főzőfülke
Fürdőszoba és WC
Előszoba

Az ingatlanhoz tartozik egy 12 nm-es fedett terasz is, ahol élvezheti a természet szépségét. A tulajdonos egy további 22 nm-es helyiséget épített hozzá, amely belül még befejezésre vár. Bármilyen elképzelése megvalósítható, legyen az szobákkal, amerikai konyhás nappalival vagy más egyedi kialakítással.

A telek területe 324 nm, és a Duna közelsége kivételes élményt nyújt. A víz ellátása kútról hidroforral történik. A villanyvezetékek az egész házban cserélve lettek. A fűtést villanypanelek biztosítják. Lehetőség csatornára csatlakozásra is.

A sziget csónakkal közelíthető meg, és a személyszállító RÉV egész évben menetrend szerint üzemel, biztosítva a könnyű megközelítést.

A Duna vízállása zsilipekkel szabályozott, így az árvíztől nem kell tartani.

Az ingatlan vételárába minden beletartozik:
4 x 3 méteres medence
Kertibútorok (asztal székekkel)
Grillező
Mosógép
Hűtő
Bojler
Hintaágy
Csónak - melyre csak egy motor kell és nem kell igazodnia a RÉV menetrendjéhez
Stb...

Ne habozzon, ha további kérdése lenne, vagy szívesen megtekintené ezt a varázslatos nyaralót! Forduljon hozzám bizalommal, és szervezzünk egy időpontot a személyes bemutatáshoz!

i.á.: 16000000 Ft
Érd.: Forisek Tímea
tel.:+36202782271
e-mail: toreki.timea@dh.hu

Referencia szám: HZ049069-IN


Elhelyezkedés

Ráckeve, Kerekzátony sziget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6601288


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6601288

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó ráckevei (Kerekzátony sziget) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 324 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 266 667 Ft, ami a ráckevei átlaghoz képest 54%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Töreki Tímea referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601288. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.