star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Siófok

  • 131 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

67,9 millió Ft

Eladó nyaraló Siófok

  • 131 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó nyaraló Siófok

  • 131m²


Ár:

67 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:


-Csökkent az ára! Nézzük meg!
-Siófok belvárosában nagykertes társasházi lakás és a kertben hozzá tartozó összkomfortos nyaraló, 350 m2-es saját telekrésszel, most akciós áron eladó! Azonnal költözhető! Nyáron már itt nyaralhat!
-A kikötő, a Balaton part távolsága csak 800 m, a vasútállomás 600 m, míg a Fő tér, a Víztorony , a Sió Plaza 400 m.
-LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínál Siófok frekventált, belvárosi részén található ingatlant, amelynek jellemzői az alábbiak:
-- saját, kizárólagos használatú, lekerített telekrész mérete 350 m2, ahová parkolás akár több autóval is lehetséges
-- a lakás alapterülete 67 m2, amelynek helyiségei: előszoba, 2 hálószoba (mindkettő galériával beépítve), konyha, kamra, fürdőszoba, fedett bejárati terasz
-- a lakás felújított, jó műszaki állapotú, fűtése gázkonvektoros, illetve egy kandalló is beépítésre került a kisebbik szobában
-- az épületrész külső homlokzata Dryvit hőszigetelést kapott, új hőszigetelt ablakok kerültek beépítésre
-- hátsó kertben található egy különálló, 34 m2-es, újszerű állapotú, könnyűszerkezetes, hőszigetelt, cirkó fűtéses
-nyaralóépület (apartman), benne amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba WC-vel
-- a kertben további 2 melléképület is található, egy ~30 m2-es, hőszigetelt épület, és egy kb. 12 m2-es, fa szerkezetű kerti szerszám tároló is
-Jó adottságú, akár befektetésre is alkalmas ingatlant ajánlok figyelmébe a belváros, a Fő tér közelében, a vízparthoz, a siófoki kikötőhöz is közel!
-Megtekintése telefonos egyeztetést követően rugalmasan, akár hétvégén is megoldható! Kulcsa nálam!
-Amennyiben a LIDO HOME által ajánlott siófoki ingatlan felkeltette figyelmét, várom hívását a megadott telefonszámon, akár este vagy hétvégén is!
-Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete! Kollégám teljes körű és bank semleges hiteltanácsadással áll rendelkezésére! Nálunk Ön az első!
-LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
21m²
Előszoba
8m²
Kamra
1m²
Fürdőszoba
3m²
Szoba
24m²
Konyha
10m²

Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6323314


Az általad megtekintett eladó siófoki nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 131 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 67,9 millió Ft, négyzetméter ára 518 321 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 49%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lévai László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6323314. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.