star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Siófok

  • 185 m²

    alapterület
  • 10

    szoba

Vételár:

243,2 millió Ft

Eladó nyaraló Siófok

  • 185 m² alapterület
  • 10 szoba

  • Eladó nyaraló Siófok

  • 185m²


Ár:

243 200 000 Ft

Szobák száma
10
Ingatlan állapota
újszerű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Siófokon, az Aranypart és az Ezüstpart találkozásánál kínálunk megvételre egy 2021-ben átadott társasház teljes alsó szintjét, mely magában foglal 5 db modern, gépesített, berendezett apartmant.

- nettó 165 nm az 5 apartman területe (tulajdoni lap szerint, lemérve még több, illetve az 5 apartman 1 helyrajzi számmal rendelkezik)
- mindegyik konyhás, fürdőszobás
- 4 apartmannak van saját terasza is (tulajdoni lap szerint összesen 20 nm)
- minőségi bútorokkal, tv-k, egyedileg gyártott matracok
- klíma, okos otthon funkciók, elektromos redőnyök, riasztó
- gáz-cirkó (Bosch kazánok, padlófűtés)
- a társasháznak saját wellness részlege van, nagy méretű jacuzzival és szaunával, valamint innen megközelíthető a kültéri medence
- a földszinten kialakításra került egy 2-3 nm-es háztartási tárolóhelyiség a könnyű fenntartáshoz, üzemeltetéshez
- a lépcsőházból az egy tulajdon miatt az 5 apartman külön leválasztásra került, így azt még 1 ajtóval zárni lehet
- parkolási lehetőség a társasház udvarán

Miért ajánljuk befektetésnek?
A 2021-es és 2022-es nyáron szinte maximális telítettséggel üzemelt, napi 40-60 ezer Ft-os áron voltak éjszakánként kiadva az apartmanok darabonként, így 1 nap akár 300.000 Ft bevételt is tud generálni ez a tökéletes lokációval rendelkező ingatlan.
2023-ban elkészül a Sió csatorna felújítása és egy új sétány kerül kialakításra, így az Aranypartot és a Petőfi sétányt egy sokkal kényelmesebb módon is megközelíthetjük.

Ha felkeltettük érdeklődésüket, keressenek bizalommal!
Az adatokat megbízónktól kaptuk, azok pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni.
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6476244


HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó siófoki nyaraló 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 185 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 243,2 millió Ft, négyzetméter ára 1 314 595 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Farkas László referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6476244. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.