star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Soltvadkert

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 282 m²

    telek

Vételár:

36,5 millió Ft

Eladó nyaraló Soltvadkert

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 282 m² telek

  • Eladó nyaraló Soltvadkert

  • 66m²


Ár:

36 500 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Ki ne vágyna saját nyaralóra? Ráadásul olyanra, amely még lakható is?

Szeretnél egy szuper szilveszteri bulit, de nem akarsz drága szállodába menni?

Akkor ezt a nyaralót látnod kell!

A Bács-Kiskun Vármegye Soltvadkert, Orgona utcában kínálom eladásra ezt a teljes felújításon átesett, 282 m2 területen elhelyezkedő, 66 m2 nagyságú nyaralót, amely a vízparttól kb. 300 méterre található.

Az ingatlan 1980-ban épült, azonban 2006-ban engedéllyel bővítésre került, így nyerve el jelenlegi állapotát. Az ingatlan beton alappal és tégla (30 cm Ytong) falazattal épült, a szükséges talajnedvesség elleni vízszigeteléssel is ellátva.

A földszinten minden adott ahhoz, hogy baráti, családi összejövetelek valósuljanak meg, ugyanis található egy nagyméretű amerikai konyhás nappali étkezővel, fürdőszoba WC-vel. A képeken látható teljes konyhabútor, beépített gépekkel a vételár részét képezi, ahogy a képeken látható egyéb bútorok, ágyak is.

Az emeleten található két szoba, WC, valamint egy hangulatos erkély is.
Az ingatlanban található cserépkályha, valamint két darab hűtő-fűtő klíma, amelyek arról gondoskodnak, hogy az ingatlan télen is használható legyen és egy Vadkerti tavon korcsolyázós estét követően akár ott tölthesd az egész hétvégét.
A bejárati ajtók cseréje tavaly valósult meg műanyag nyílászárókra, melyből az egyikre elektromos redőny is felszerelésre került. Minden más nyílászáró fa, amelyek dupla hőszigetelt üveggel ellátottak, valamint szúnyogháló biztos megfelelő védelmet a szúnyogok és legyek ellen.

Az udvarban egy kerti kiülő, garázs és fatároló is megtalálható, valamint fúrt kút, amelyről a kert öntözése biztosított.
Annak érdekében, hogy a teljes ingatlanod biztonságban tudhasd, mozgás és nyitásérzékelős riasztórendszer került felszerelésre.
Az ingatlan rendkívül hangulatos látványos fafödémnek is köszönhetően.

Az ingatlan irányára: 36.500.000ft.


Elhelyezkedés

Soltvadkert, Orgona utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6610547


Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6610547

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó soltvadkerti (Orgona utca) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 282 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 36,5 millió Ft, négyzetméter ára 553 030 Ft. Az ingatlant Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610547. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Soltvadkert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.