star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Sukoró

  • 129 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 532 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó nyaraló Sukoró

  • 129 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 532 m² telek

  • Eladó nyaraló Sukoró

  • 129m²


Ár:

55 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladóvá vált egy különleges ingatlan, amely a Sukoró és Velence határán helyezkedik el, a Bence hegy lábánál! Ez egy 1980-as években épült faház, amely 1997-ben tégla hozzáépítéssel lett bővítve, így összesen 129 m2 a lakóterülete. Találunk benne 2 hálószobát és egy mini-szobát, amelyet jelenleg könyvtárszobaként hasznosítanak, de ez akár gardrobnak, vagy dolgozószobának is alkalmas. Emellett van egy szép nappali, egy emeleti terasz, egy nagy méretű fogadótér, illetve a szuterén szinten egy konyha, étkezővel. A konyha különlegessége, hogy egy működő búboskemencét is használhatunk benne! Az ingatlan állapota közepes, így az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja, dekorálhatja azt. Az épület napfényes, rengeteg természetes fény árad be a terekbe, ami pozitív, élénkítő hangulatot biztosít. A kapu, a terasz korlát és a belső lépcső korlátai nagyon szép kovácsoltvasból készültek, ezek komoly értéket képviselnek. A fűtésről egy Ariston gáz cirkó gondoskodik. Az ingatlanról összességében elmondhatjuk, hogy teljesen egyedi és a kissé zeg-zugos, érdekes, tagolt alaprajza miatt - rendkívül otthonos, barátságos élettér alakítható ki benne!A saját használatú telek 532 m2, amelyen egy faszerkezetű garázs is található. A kert átlagos állapotú, gondozást igényel.Az ingatlan jogilag osztatlan közös tulajdon, a szomszéd telektől teljes mértékben leválasztott, önálló bejárattal rendelkezik és ügyvédi megosztási szerződés is van. Tulajdoni lapon: belterület, kivett hétvégi ház, udvar.Sukoró elbűvölő kis település a Velencei-tó északi partján, amely bővelkedik természeti szépségekben és kikapcsolódási lehetőségekben. A település kedvelt kirándulóhely, ahol a természetjárás és a vízi sportok kedvelői egyaránt megtalálhatják számításaikat. Sukoró kulturális rendezvényei, gasztronómiai kínálata és vendégszerető közössége mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az itt élők és ide látogatók jól érezzék magukat. Ez az ingatlan nem csak egy otthont, de egy különleges életérzést is kínál leendő lakóinak!A buszmegálló pár perces sétával elérhető, sík útvonalon. A vasútállomás autóval 8 perc. Sukorón egy jól ellátott kisbolt, egy nagyon jó cukrászda, 2 büfé, termelői piac és nagyszerű borospincék vannak, emellett Velencén és a többi tóparti településen számos további bevásárlási lehetőséget találunk, a cukrászdák és éttermek tekintetében pedig óriási a kínálat!Az ingatlant nyaralónak, vagy állandó lakhatásra is ajánljuk. Jöjjön el és nézze meg - ez a különleges ingatlan leírt szavakkal nehezen összefoglalható, ezt mindenképpen látni kell!
Ingyenes hitelügyintézéssel, igény szerint ügyvédi támogatással várom hívását!
+36-30-925-2391

Referencia szám: HZ030232


Elhelyezkedés

Sukoró


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652660


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652660

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó sukorói nyaraló 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 129 m², míg a hozzá tartozó teleké 532 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A nyaraló ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 426 357 Ft, ami a sukorói átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kurgya György referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652660. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sukoró ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.