star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Szigliget

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 573 m²

    telek

Vételár:

44 millió Ft

Eladó nyaraló Szigliget

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 573 m² telek

  • Eladó nyaraló Szigliget

  • 70m²


Ár:

44 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

     A 70m2-es ház falazatának egyik fele kő, a másik tégla. A födém stukatúros és betonfödém vegyesen, ezáltal JÁRHATÓ PADLÁSSAL rendelkezik. A helyiségek VILÁGOSAK, TÁGASAK. A házba belépve egy széles közlekedőbe érkezünk, ahol helyet kapott az előszoba, majd beljebb haladva a konyha is. A közlekedőből nyílnak a szobák és a fürdő is. A bejárattól balra az egyik szoba, mellette a fürdő. A fürdő mellett a másik szoba, mely korábban a konyha-étkező szerepét töltötte be. Innen nyílik a harmadik, leghátsó szoba. Az ABLAKOKAT HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték, REDŐNNYEL ÉS SZÚNYOGHÁLÓVAL ellátva. A bejárati ajtót több ponton záródó, hőszigetelt ajtóra cserélték.

     A ház fűtését az első szobában fatüzelésű kályhával, míg a hátsó két szobát egy pár éve épített, nagy CSERÉPKÁLYHÁVAL oldották meg. Az éves fűtési költség 200 000,- forint. Az első szoba alatt PINCE található. A locsoláshoz egy ÁSOTT KÚT is rendelkezésre áll, mely végig kútgyűrűkkel van kirakva. GÁZCSONK a telken belül van. Az udvarról körbe nézve POMPÁS PANORÁMÁBAN GYÖNYÖRKÖDHETÜNK. Egyik oldalon a Badacsony, másikon a Szigligeti vár, valamint a Balaton látványa tárul elénk. A kikötő mindössze 2 km-re elérhető.

   Az ingatlanon található családi ház egyik fele eladó, mely ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással lett külön választva. Teljesen külön bejárattal, külön víz és villany mérőórákkal rendelkezik mindkét lakórész. A telek 1 573 m2, melyet a használati megosztás szerint használják a tulajdonosok. A kertben több melléképület is megtalálható, melyek használatáról szintén a használati megállapodás rendelkezik. A vásárláshoz FALUSI CSOK és ÁLLAMI TÁMOGATÁS IGÉNYELHETŐ. Remek választás!

             NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is!  https://my.matterport.com/show/?m=chFonsTM9qM

HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a nagyszerű lehetőségeket kínáló ingatlan!

     A vásárláshoz bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézéssel, INGYENES CSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁS és FALUSI CSOK ügyintézéssel segítünk. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.
 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Gázcsonk a telken.
Kilátás: Panorámás.


Elhelyezkedés

Szigliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6496324


HASONLÓ INGATLANOK


59 900 000 Ft

Szigliget

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 50m²

105 000 000 Ft

Szigliget

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 170m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6496324


Az általad megtekintett eladó szigligeti nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 38 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 573 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cserépkályha. A nyaraló ára 44 millió Ft, négyzetméter ára 628 571 Ft, ami a szigligeti átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Csordás János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6496324. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.