star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tata

  • 143 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó nyaraló Tata

  • 143 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó nyaraló Tata

  • 143m²


Ár:

37 900 000 Ft

Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Horgászoknak!!! Befektetőknek!!!...és a csend és nyugalom szerelmeseinek!!!

Eladásra kínálunk Tatán a Derítő tavon egy klímás (hűtő/fűtő) karbantartott, kiváló állapotú, téliesített, szigetelt, két apartmanból álló faházat. A két apartman 143m2 alapterületű+53m2 stég tartozik hozzá, közművel. (víz, villany, csatorna, elektromos fűtés, klíma, Tv-internet) 2 db 72m2 apartmanra van osztva az ingatlan. Jelenleg. 2 db 72m2 apartmanra van osztva az ingatlan,mely 2X6 fő férőhelyes.

Gyönyörű panoráma...csend és nyugalom...ez egy igazi horgászparadicsom...nemcsak horgászoknak, hanem befektetésnek is kitűnő lehetőség.
Adja ki bérbe napokra vagy akár hetekre és termelje ki saját költségeit vagy nyerjen belőle hasznot. Ráadásul a kiadással sem kell bajlódnia, mivel a horgász klub vállalja a faházok bérbeadását is. Mint ahogy azt is, hogy a tó és környéke mindig rendezett és a halállomány is mindig elegendő legyen.
Fix költségek: (havi 58.000Ft)
ami tartalmazza: -éves horgászengedélyt két botra
-szemétszállítást
-parkfentartást
-halasítást
-vízdíjat

Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant, illetve szeretne további részletet megtudni az alábbi telefonszámon érdeklődhet:

Szabó Szilvia
06 70 367 76 36


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6536502


Az általad megtekintett eladó tatai nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 143 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 265 035 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6536502. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.