star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tengőd

  • 100 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 8 320 m²

    telek

Vételár:

15,8 millió Ft

Eladó nyaraló Tengőd

  • 100 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 8 320 m² telek

  • Eladó nyaraló Tengőd

  • 100m²


Ár:

15 800 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

A Lido Home siófoki irodája eladásra kínálja ezt az autentikus parasztházat Tengődön.
A ház 1870-ben épült, a kornak megfelelő építési technikával, vályogtéglából.

Az épület kb 100 nm.
A telek 8230 nm.
Az utcafronti szobában egy eredeti búbos kemence található. A verandáról nyílik a korhű, nyitott kéményű konyha, valamint egy további szoba, szintén kemencével.

Az épületbe az áram be lett vezetve, vezetékes víz az udvaron található.
A ház folytatásaként található egy nagyobb helyiség, valamint további három kamra, egyikben a padlásfeljáróval. Egy boltíves pince is tartozik a házhoz.
A ház mentén téglából kirakott járda található.
A tulajdonosok a felújítás során az eredeti állapotot igyekeztek visszavarázsolni. Az épület ennek megfelelően jól karbantartott.
Az utóbbi években a parasztházat nyári táboroztatásra használták, ehhez kapcsolódóan rendezték be a kornak megfelelő használati tárgyakkal a konyhát.
A kert felső részében gondozásra váró gyümölcsfák találhatók.

A ház ezen a csendes, nyugodt településen ideális önellátásra berendezkedő családok számára, illetve gazdálkodásra, nyaralónak szintúgy.

Amennyiben a LIDO HOME által kínált TENGŐDI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át !








Elhelyezkedés

Tengőd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6498357


+36 70

Ingatlannet kód: NET6498357


Az általad megtekintett eladó tengődi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 8 320 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 15,8 millió Ft, négyzetméter ára 158 000 Ft. Az ingatlant Huber Adrienne referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6498357. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tengőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.