star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Vonyarcvashegy

  • 840 m²

    alapterület
  • 28

    szoba
  • 2 945 m²

    telek

Vételár:

290 millió Ft

Eladó nyaraló Vonyarcvashegy

  • 840 m² alapterület
  • 28 szoba
  • 2 945 m² telek

  • Eladó nyaraló Vonyarcvashegy

  • 840m²


Ár:

290 000 000 Ft

Szobák száma
28 (27 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőség, befektetésre, vállalkozásra!
Vonyarcvashegy Balaton-közeli részén eladó egy lakóházat, több apartmanházat és éttermet magába foglaló üdülő komplexum aminek nettó összmérete 837nm, mindez 3 egymás melletti telken, melynek összmérete 2945nm. A vendégfogadásra kialakított két skandináv stílusú apartmanház melynek egyenkénti mérete 104,6nm magába foglal 3 külön bejáratú apartmant, amelyikből kettő amerikai konyhás nappalival, fürdő külön WC-vel, egy hálószobával és egy darab két hálószobást apartman. Kívülről kapcsolódik hozzá egy háztartási helyiség és egy finn szauna. A két apartmanházat egy külön kis utcából is meg lehet közelíteni ahol a gépkocsiknak van parkolási lehetőség. A két apartmanházat mediterrán stílusú kert veszi körül, virágokkal fákkal ahol egy fa pavilon, kiülő, grillező és egy 5x12m-es fedett, de nyitható úszómedence is található.
A nagyobbik telken a lakóház-étterem épület folytatásában foglal helyet a harmadik apartmanház ahol két magasföldszinti apartman található, hatalmas amerikai konyhás nappalival egy nagy hálószobával és fürdő külön WC-vel. Az apartmanház tetőterében kilakatásra került egy külön apartman két szobával fürdő WC-vel.
A főépület földszintjén egy 151,5 nm-s előkészítő helységekkel, borospincével, tárolókkal kiegészített meleg konyha van kialakítva. Hozzá kapcsolódik egy éttermi rész ahol külön bár, étterem, külön kávézó, vendég mosdók és egy hatalmas 74nm-s fa szerkezetű és borítású, világos vendégtér van, amihez egy 60nm-s fedett terasz is kapcsolódik. A ház első és második szintjén egyenként 98,8nm-s lakótér helyezkedik el, nappalival, két nagy, egy kis szobával, külön fürdő és WC-vel,, konyha kamrával.
Az üdülő komplexum folyamatosan üzemel, vendégeket fogad. A radiátoros központi fűtési rendszert minden épületben külön a méretekhez igazított gázkazán biztosítja. A meleg víz ellátást villany bojlerek adják, de napkollektor is melegíti a vizet.2014-től folyamatos karbantartással üzemel, 2022ben a Kisfaludy program keretében tető felujítást, burkolatok, vizes helyiségek felújítását, nyílászárok cseréjét, a medence burkolását végezték el.A komplexum a 71 sz. főúthoz közel, egy csendes mellékutcában van, kb 600m-re a strandtól. Szépen kialakított, fákkal, dísz-cserjékkel, virágokkal telepített előkertje védi a ház nyugalmát, intim hangulatát, az egész terület kerítéssel és sövénnyel van körülvéve. A főépület mellett saját füves, fákkal árnyékolt parkoló van ahol a vendégek biztonságban tudhatják járműveiket. Itt akár 20-25 gépjármű is elfér.
Nézzük meg ezt az ígéretes vendégházat együtt akár hétvégén is.

Referencia szám: HZ051486-IN


Elhelyezkedés

Vonyarcvashegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545033


+36 30

Ingatlannet kód: NET6545033


Az általad megtekintett eladó vonyarcvashegyi nyaraló 28 szobával rendelkezik (ebből 27 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 840 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 945 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 290 millió Ft, négyzetméter ára 345 238 Ft, ami a vonyarcvashegyi átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Diószegi Sándor referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545033. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vonyarcvashegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.