star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 725 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 725 m²

    telek

Vételár:

9,9 millió Ft

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 725 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 725 m² telek

  • Eladó nyaraló Zalakaros

  • 725m²


Ár:

9 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Az ajánlatunkban szereplő ingatlan jellemzői:
- Forgalomtól mentes, csendes, zöldövezeti utcában kedvező fekvésű telek,
- LKe-1-es - Kertvárosi lakóövezet - amelyben, 2000 m2 telekterületig 1 főépítmény helyezhető el, amely telkenként legfeljebb 2 lakásrendeltetést tartalmazhat.
A kertvárosias lakóövezen a melléképítmények közül
a) közmű-becsatlakozási műtárgy,
b) hulladéktartály-tároló,
c) kerti építmény,
d) komposztáló,
e) építménynek minősülő zászlótartó oszlop elhelyezhető.
Beépíthetőség: 500 m2 telekterületig 30 %, 500-1000 m2 feletti területre vetítetten további 20 %,
Homlokzatmagasság: 6,5 m
Épületmagasság: 5,0 m
A területen egy 48 nm-es borospince is található, amely jó szolgálatot tehet az építkezés során, vagy felújítva kellemes mikroklimával rendelkező nyaraló szolgálja a tulajdonosát.
Irányár: 9,5 mft.

ZALAKAROS üdülőváros Zala megye délkeleti részén Keszthely és Nagykanizsa között fekszik, az autópálya lehajtótól 8 km-re helyezke el, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Zalakaros a településen működő gyógy-, termál és élményfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. A Magyar Fürdővárosok Szövetségének tagja, kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 7. legnépszerűbb települése.
A zalakarosi fürdő nemzetközi hírű gyógylétesítmény,gyógyvize: 2500méter mélyből fakadó 96 C°-os hőmérsékletű. Beltartalma és a vízkészlet nagysága miatt a legjelentősebbek egyikének tartják, egyedülálló vízösszetételt képez Európában.

Amennyiben ez a kiváló adottságokkal rendelkező telek felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal.


Elhelyezkedés

Zalakaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6448213


+36 30

Ingatlannet kód: NET6448213


Az általad megtekintett eladó zalakarosi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 725 m², míg a hozzá tartozó teleké 725 m². A nyaraló ára 9,9 millió Ft, négyzetméter ára 13 655 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 97%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vlasics Márta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6448213. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.